easytronic astra alınır mı?

paroda

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Eki 2012
Mesajlar
818
Tepki puanı
0
Puanları
16
Siteyi ziyaret et
Astra H; ortalama 210-220 km hız >>>> Ankara - İstanbul arası..... Maksimum hızı 192 km saat olan... 15 dakika 200 km sabit hız yapılabilecek yol var mı ? Pardon Ankara- İstanbul arası 195 km/H hızın altına inmeden gidiliyormuş :)

http://www.opel.com.tr/content/dam/...pecsheets/astra_classic_specsheet_09_2012.pdf


Easytronic vites kutusu otomatikleştirilmiş, manuel vites kutusudur. Sizin debriyaja basıp yapmış olduğunuz kavrama olayını vites kutusuna bağlı robot yapar. Bu nedenledir ki baskı-balata mevcuttur ve bir ömrü vardır. Easytronic ilk başlarda zor gelse de alışınca çok rahat kullanırsınız. En çok konuşulan sıkıntı; sert kullanımda vites kutusunun kararsız kalması durumudur. Bu durum sadece Easytronic sistemde değil, diğer otomatikleştirilmiş kullanan Citroen, honda gibi markalarda da mevcuttur. Sakin kullanımda uzun süreler size bir sorun çıkarmaz..
 

Can_517

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
127
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
Easytronic e herkes laf atar durur ama tek kavrama yarı otomatikler arasında gayet basarılıdır.
Unutmayın ki yorum yapanlar tam otomatikle yada çift kavramalarla kıyaslıyorlar.
Aynı tip sanzuman çalışma mantıgını , toyota mmt ile honda i shift ile mitsubishi amt ile ve diğer markalarda kullanır. 2007 sonrası güncel easytronic alınır bence

Ergün bey çok güzel izah etmiş. kullanıcı yorumu olarak. vw gurubu dsg kullanınca bir daha araba alırsam otomatik alırım dedim. ama otomatik fiat punto ve astra h kullandığımda böyle iş olmaz dedirtti. ayrıca fısıltı gazetesi hiç olumlu bahsetmiyor.
 

ergunp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
298
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Yarı otomatik tek kavrama alan kişi bi kere şunu bilmeli bence; bu arabayla pati çekerek kalkılmaz, yanlama yapılmaz, sürekli dip gazla vites değiştirilmez yani sert kullanılmaz da denilebilir:) Velhasıl bu sistem sakin adam işidir :)

Ekleme: sakin adam işidir dedim ama bi de şöyle bir tezat var , sport diye bi mod var, tabi haliyle insanlar sport tuşunu görünce ister istemez bi beklenti içine giriyor:)
 

alikabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
20 Tem 2013
Mesajlar
28
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
www.evdusum.com
Benim eşime aldığım 2013 corsa var 1.2 easytronic essentia sakin kullanırsanız mükemmel bir araç. Zaten araç performans aracı değil. Ekonomi ve tasarruf etmek istiyorsanız 1.2 corsa doğru seçim.
 
Üst