en güzel yol...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon ben yanlış söylemişim ulukışladan pozantıya kadar olan kısmı söylemek istemiştim.

ok:) bu sene gittim ordan güzeldi gerçekten.birde şekerpınarında alabalık yemek var tabi...

pardon ben yanlış söylemişim ulukışladan pozantıya kadar olan kısmı söylemek istemiştim.
Yol güzeldir tabi pik saatlerdeki konvoyları ve yolun belli yerlerindeki kamyonların yaptığı izi saymazsak(kağnı yolu gibi uzunlamasına oyuklar oluyor) ..
O yolun üzerindeki bir köydenim, yolun karşısına geçmek için 20-25 dk beklediğimi hatırlarım :confused:

arkadaslar bugune kadar üzerinde arac kullanmaktan en çok zevk aldıgınız yol neresidir. (otobanlar hariç)

mesela benimki samsun-ordu arası

bolaman virajları haha :)

şaka bi yana yeni viyadük güzel şu anda özellikle ordudan fatsaya doğru inerkene

gemlikten istanbul yönüne giderken ki 10 km

ısparta denizli arasında dazkırı da yol eski bir jet p0istiyle birleştirilmiş 10 km kadar çok kısa ama çok tatlı bir pist

Marmaris-Datca arası gerçi yol çok eğimli ama bir taraf Eğe denzi bir taraf Akdeniz manzara inanilmaz
TABİ ARABAYI KULLANAN MANZARAYI SEYRETMEYE KALKARSA SONU İYİ OLMAZ

Mersin-Antalya yolunu çok seviyorum. Ama manzarasını ve virajlarını. Yoksa çekilecek bir yol değil normal şartlarda.

bolaman virajları haha :)

şaka bi yana yeni viyadük güzel şu anda özellikle ordudan fatsaya doğru inerkene
benim şansımdan tünel kapalıydı.mecbur eski yoladan devam ettim.aslında bana çok zebvkli geliyor o virajlar.ama hanıma kabus gi,bi geldi.

Geri