enjektörler bitti yolda kaldım..

geçen hafta antalyaya gidecektim bugunde dönecektim......ALLAHTAN aksilik çıkmışta gitmemişim...ailecek yolda kalması vardı...

yav git bi rail basıncını ölçtür belki korktuğun gibi birşey yok bak benden demesi...
hars diye enjetör bitmez...önce dumana çevirir araban gaz bassın çekmez...tamponun simsiyah olur...ben görmeden diyorum..ha dedimi 4 enjektör olmazki..son yakıyı neydi bu arabanın kaç litre yakıyor ?? çalışması nasıl ilk çalışmada nasıl tarif etsem taptaptaptaptaptapapapapapa diyerek marş uzatıyormu ??
kütüklerlemi diyolar enjektöre ?? bi de bakayım ibrahim abi...bozma moral hemen

bilgisayara bağladık enjektör arızası verdi caner...zaten işeme vardı araçta...2 enjektör sorunluydu...şehir içi 11 litre falan yakıyordu...antalyaya geldiğimde hatta orda baktırım da diyordum...ama işte birden bitirdi kendini...araç şuandada çalışıyor balata spreyini sıkıyorsun çalışıyor...yoksa yok...ama çalışma denilirse araç zıplıyor tekliyor...gitmiyor

abi bin liraya sen 4 tane kütüklü enjektör bulursun...bence bir dolaş çıkmacılara bir sor takım enjektör,veya senin enjektörleri verip onlar sana garantili çıkma koysunlar,yada sen bul bakımlarını yaptır seninkileri ver fiyattan düşsün...istanbulda bir arkadaşımın meganı yapıldı çıkmayla çok memnun,ki bizimki rahatsız araba ayda 3 kere yolda kalır, 8.5 km daha gitmesi lazımdı allah allah diyen bir arkadaş :D
istersen sorabilirim tel felan alırım...
benimde var ama karadüzen yamyam işi :)

abi bin liraya sen 4 tane kütüklü enjektör bulursun...bence bir dolaş çıkmacılara bir sor takım enjektör,veya senin enjektörleri verip onlar sana garantili çıkma koysunlar,yada sen bul bakımlarını yaptır seninkileri ver fiyattan düşsün...istanbulda bir arkadaşımın meganı yapıldı çıkmayla çok memnun,ki bizimki rahatsız araba ayda 3 kere yolda kalır, 8.5 km daha gitmesi lazımdı allah allah diyen bir arkadaş :D
istersen sorabilirim tel felan alırım...
benimde var ama karadüzen yamyam işi :)

maddi olarak şuan 1000 tl veremiyorum caner...o yüzden aracı dinlenmeye bıraktım diyorum ya...ama sen müsait zamanında bir telefonlaş...sor bakalım bi...ne diyor...haberleşiriz duruma göre...ilgin için sağol...:)

Geri