Valla şıklarda bana göre bişi yok
ben canım sıkılınca kıskanıyorum
kıskan kıskan nereye kadar
ama akrep burcu kadını aman allah bir daha töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi Serkan bu dediğinin tekilifi bile olamaz bana göre, okurken bile tüylerim diken diken oldu.Kıskanclığa gelince erkek yalnızca konu kadın oldugundamı kıskanır.Kıskanclık insanın doğasında olan birşeydir.Yeri gelir arkadasının arabasını kıskanırsın,yeri gelir okulda arkadasın senden daha iyi not alır onu kıskanırsın,yeri gelir köpeğini bile kıskanırsın.Köpeğim birgün eve gelen komsuya sevimlilik yaptı inanın kıskandım ve tasmasından tuttum komsuya belli etmeden aldım bagladım zincirine.Yani kısaca kıskanclık kendine güvensizliğindendir lafı bana cok sacma gelir.Aksine kendime fazla güvenirim genelde ve basıma ne bela geldiyse bu fazla güvenden gelmiştir, ama bir o kadar da kadınımı kıskanırım.Bu işin yakısıklılıkla falanda hiç alakası yok.Kıskanan adama yakısıklılık,çirkinlik farketmez herkesten kıskanır eşini.Yaşını veya medeni durumunu bilmiyorum, senaryo yazayım. Farzedelim eşin liseden çok samimi bir arkadaşıyla görüşeceğini söyledi. Lise zamanı normal arkadaşlarmış sadece, ilerisi yok.. Veya işyerinden erkek arkadaşını akşam yemeğine çağırdığını, yemek sonrası işle ilgili görüşeceklerini istersen senin evde durmayıp sıkılmamak için dışarda takılabileceğini söyledi.. Hadi bakalım cevapları alalımBunlar daha hafifleri...
Maden1905 arkadaşım, sen önce egomanya nedir onu açıklarmısın banaLütfen böyle üst düzey bir paylaşım platformunda (senin belirttiğin üzere) kendi ürettiğimiz, el yapımı kelimeleri kullanmayalım, kullananlarıda uyaralım. Burada diğer üyelerimizin zihin sağlığı için düzeltmek isterim. Hegemonya : Yunanca "hegemonia" kelimesinden gelmektedir. Sistem içerisindeki bir bireyin diğerinden daha üstün ve baskın olduğunu belirtir. Zoraki bir yönetim olmayan hegemonya daha çok burjuvazi değerlerine göre işleyen kültürel ve ideolojik bir method olarak anlaşılır.Görüldüğü üzere konumuzla alakası olmamakla birlikte kendi bahsettiğiniz laf salatanıza katkı olsun diye konmuş olabilir diye düşünmüyor değilim... Bu düzeltme sonrasında şunuda belirtmeliyimki sayın maden1905 eşimin elindeki oklava veya merdane her ne ise, sadece hamur işi yemek börek çörek pasta baklava tiramisu profiterol muzlu rulo pasta elmalı pay kazan dibi tavuk göğüsü güllaç bülbül yuvası ve burada konuyu uzatmamak için sayamayacağım envai çeşit yiyeceğin üretilmesi işlevini yerine getirmenin dışına çıkamamaktadır. Ayrıca hattori hanzo samuray kılıcımdan kimseye bahsetmemiştim sanırım. Gerektiğinde kullanılmak üzere hazırda beklemektedir, değil oklavayı merdaneyi bambu ağacını bile bir hışımda 2 parçaya ayırır kendileri...Sen evlen gel ondan sonra tartışalım bu konuyu bence. Bakalım garaja kim daha çok takılıyor
Kıskançlık konusunu tekrarlamak istemedim, bir önceki yazımda son noktayı koymuştum
![]()
Sen evlen gel ondan sonra tartışalım bu konuyu bence.
elmalı pay
:hıh:...hepiniz kıskançsınız işteee..KISKANÇlaaaaarrrben kıskanırım cok sevvdigimden herhalde
konu hatıce acmiş yine ortalık darma duman konu yakında kılıtlenir![]()