eski araclara daha cok vergi

arabaların modifiye ve akesuarlarını muayeneden döndürceklerine kara duman atan, ayakta zor duran, tek teker freni tutan arabaları döndürsünler... trafikte modifiyeli arabadan çok dökülmüş araç var...

ben 1hafta önce yaptırdım muaneyi hiç bişiye bakmadı sadece camlar neden filmli dedi bende aldıgım da böyleydi dedim yani bu iş zor alakasızlar herşeyde oldugu gibi
Geçen ay ben de yaptırdım vizeyi arabaya dahi bakmadılar laf olsun işte ... :eek:

kaç yaş ve üzerine vergi geliyor. bilen varmı?

nasıya zaten emilsiyon ölçümü yapılıyor bnce çok saçma para almak için bahane

yaşaşsınnnnnnnnnn unakıtan amcaaaaaaaaa:):):)

(şaka yaptım arkadaşlar)

o Unakıtanı varya.....

adamın 3000 ytl parası varsa o kadarlık araba alabilir.Sen bu adamdan tutupda 1000 ytl vergi istersen alan adam isyan edecektir.Avrupada ki sistem uygulanmaya çalışılıyor fakat orada 2000 model bir astra 2000-3000 euro arasında ve adamların aldıkları aylık ücret 1500-3000 euro arasında yani 1 aylık paralarıyla 1 araba alıyorlar.Burada ise ortalama ücret 1000 ytl ve aynı arabayı almak için 15-18 ay gerekli.Yani bu sistemin uygulanması çok zor ülkemiz şartlarında.

benim aracım 90 model.Motrundan şanzımanına,enjektörlerinden filtrelerine,egsozundan ateşleme ekipmanlarına herşey yeni.Ne çıkarabilecekler şimdi bundan? Saçma

Ne değişecek ki?Şu anda muayeneden geçmeyen araçların da trafikten men edilmesi gerekiyor ama daha bugün Ataşehir'de köşe başlarında çiçek satan şahsiyetlerin aracı farsız, stopsuz, tamponsuz, sola yatmış ve en önemlisi plakasız bir şekilde polis aracının önünden geçti gitti...

Geri