Fason yüreğim!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bitsin Artık Bu Çileeee .......!!!
Çekemem Bile Bileeee .......!!!

Serhan, Ömrümü Yedin....

Bitsin Artık Bu Çileeee .......!!!
Çekemem Bile Bileeee .......!!!

Serhan, Ömrümü Yedin....
sil baştan başlamak gerek bazen :)

silip yazmaktan defter eskidi serhan.yırt defteri at sokağa.sende benim gibi deftersiz gez artık.pes etttt....

yanlız benim yazdığım defter değil genellikle kitap olur burakçığım :)

kitaplar herkese açıktır herkes okuyabilir.ama defter şahsidir.istediğine okutabilirsin :)

kitaplar herkese açıktır herkes okuyabilir.ama defter şahsidir.istediğine okutabilirsin :)
bu kitabın bi eşi daha yok burakçığım ;) belki çift yaratılmadan dolayı vardır bi eşi onunda benimle alakası yok ;)

kitapların hikayesini bilirmisin.onların kaçınılmaz sonudur tozlu raflarda çürümek...

yırtıp atmaktan iyidir ;);) tozlu raflarda kalması kimse okumaz sır kalır ;) iki kişinin bildiği sır değildir...

iki kişi biliyor bir ilişki yaşadığında demekki sır olmuyor.demekki yırtıp atmak gerekiyor demekki güvenmemek sütten ağzı yanınca süt ürünlerinden tiksinmek gerekiyor demekki kitabı deftere çevirmen gerekiyo demekki artık kitap devri sona erdi demek oluyor...

merak etme benim kitabımı benden başkası bilmiyor burakçığım çünkü bilki o benim gözümde kitap normalde sana ve ya başkasına bi kağıt parçası gib gelir ;););) bide altta adın var resmen adam cevap yazmak için beklio yok böle bişi :):):):)

Geri