Film çektiriyorum Yardim.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence en başta polise dikkat et :):):)

ziebart en iyisi ön cam hariç 400 ytl
arkayıda yaptırmazsan galiba 300'e düşer
LLUMAR 300 ytl arka camı yapmazsan galiba 200 ytl'ye düşer

bence yaza doğru çektir havaların soğuması nedeniyle cama çektireceğin flim tutmaya bilir bende düşündüm ama yaza bıraktım bunu bana aksesuarcı bir arkadaşım dedi aklında bulunsun dip not

ben zafirama çektirdim çokda güzel oldu aracın mavi renk galiba ve ona lıght black dedikleri rengi öneririm ne çok koyu ne çok açık ikisinin arası bir renk ve çokda güzel duruyor

ALPER ÖZKAYA

teşekkür ederim öneriler için herkese

yabu gökhan hayatta o arabaya film çektiremez :)

filim kalitesine göre çok değişir amerikan filimler vardır 1.sınıf bu filimler en iyisidir ayrıca ustasıda çok önemlidir filim deyip geçme yaptırırsın minicik bir hava kabarcığı olsa ilerde o alır başını gider filim işi yapıcak ustanın gözüde işçiliğide iyi olucak camları sıfırda kesicek
bunun nedeni en azından acemi polisler gördümü ilk cam hizasına bakar cam bitiminde filim yoksa söktürtür 4 yıl önce arkadaşım tahoe jeepinde başına geldi arabayı çekiyorlardı öyle kıl bir polise denk gelmiş bunun dışında işçiliği iyi usta yaptığı filiminde taktığı gibi lekesiz söker arka camda dahil buna

kış derler taktırma buda doğrudur ama bu acemi üçüncü sınıf sanayi ustaları için geçerlidir bu işi profesyönelce yapan yerlerde zaten sana usta söyler araban 5-6 saat bende kalıcak diye adam alır arabanı kapalı bir yere çeker yüksek ısıtıcılı lambaları yakar ve işini öyle yapar bu dediğim ustalar işinin ehli bir numara ustalardır yaptıkları filim üstünde de garantileri vardır..

evet parayıda belki biraz fazla alırlar ama hakederler bu işde üçe beşe bakmıycaksın bu iş görüntü işi görsellik işi kalitesiz çirkin bir görüntü içinde ucuz iş yapma arabayı orjinal bırak daha iyi.

Son olarak birde filim cam işinde camlar sökülmez camların sökülmesi yekünlü işçilikdir ve arabanın orjinalliğini bozar camlar ne zaman sökülür derseniz camlar laserle karartılırsa ki yasaldır hiç bir şey diyemez polis laserli camda camı neden sökerler camı alırlar fırına atarlar kararması için ama filim işinde camın sökülmesinin en ufak bir anlamı gereği yokdur..

Son düzenleme:
arcatera çok tşk ederim...

filim işi güzeldir ama can sıkıcı yanı polis yanıdır yani 100 milyona gidip kaliteli filim çekersen yılda 200 milyon cezayıda ayır bir köşeye :) devamlı stress halinde olursun polis gördünmü acaba şimdimi dersin çevirirmi dersin gece çevirme olur gündüz çevirme olur camları indirip çevirmeye girersin :D ama ruhsata işlete bilirsenki epey zor bir şey iyi bir nedenin olmalı o zaman zaten zifiri siyah yap camları :)

Geri