Fm Transmıtter kullanan varmı? bir sorum var???

Ben "piranha" diye bir marka aldım. Gayet güzel kumandalı falan. Bu aletlerin dahili hafızasız olanla 35 ytl gibi.
Zaten arkadaşlar açıklamış ama benim de bir ilavem olacak :) Bu alet dağda daha iyi çeker. Çünkü siz bu aleti atıyorum 90.0 ayarlıyorsunuz, şehir içinde bu frekansta yayın yapan bir radyo varsa parazit yapabiliyor, yayınlar karışıyor. Parazit yaparsa bunu da engelleme yöntemi aracın antenini söküverin :)
Bu arada ben piranha marka olandan memnunum. Almadan önce kullananlara sorup öyle almanızı tavsiye ederim, bazıları seste, bazıları da dosyaları okumada falan sorun çıkartabiliyormuş (ya da hepsiburada.com da yorumlara bakın tavsiye için )

benim aldığımın devresi bozuk işte duman çıktı usbden bilgisayara bağlayınca :)

dediğin gibi laptopa da zarar verebilirdi geçmiş olsun. bence dahili hafızadan ziyade 30 35 ytl ye transmitter ve bunun yanına 1 gb usb flash disklerden almak ki onun fiyatı da bi 20 ytl gibiydi (yanlış hatırlamıyorsam) daha mantıklı. hem flash diski başka işlerde de kullanabilirsiniz hem de bu tip dumanlı maceralar yaşanmaz :)

arkadaşım bugün mavibilgisayara gidip ürünü değiştirdim. orda da denedim sorun olmasın diye. şu an gayet güzel çalışıyor. 87.5'te falan çok parazit oldu rahatsız oldum, 87,9 yada 88,9'da tam net ses aldım, uzaktan kumandası da güzel, çok kullanışlı.

merhaba Fm Transmıtter kullananlara bir sorum var. bu alet radyonun çekmediği yerlerde kullanılabiliyor mu? kendi frekans mı oluşturuyor yoksa mevcut olan frekansı mı dönüştürüyor.
mesela dağların arasında bu aleti kullanabilirmiyim. (orda hiç bir radyo çekmiyor)

radyonun çekmediği yer bu cihazın arayıpta bulamadığı bir olay:D
istanbulda frekans olmayan fm kanalı olmadığında cızırtı sorunu oluyor
bende aldığımda cızırtı sorunu yaşadım fakat anteni çıkardım 10 numara oldu :good:
radyolarıda antensiz sıkıntısız dinliyorum İSTANBULDAN kullananlara duyrulur

yaa ben biraz önce denedim bir tane çalışmadı melet bende sinirlendim kuzenime verdim :D:D:D gerçi zaten onundu :D:D:D çarpamadım anlayacagınız :D:D:D

Geri