Garip intiharlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suphi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bana görede bu işin içinde intihar yok cinayet var.Bizim ileriye gitmememizi engellemeye çalışıyorlar

Millet bunu yapmış... http://www.youtube.com/watch?v=Xm7_PPE-8nk&feature=related ...Bizde 20 senelik f16'nın modernizasyonundan bahsediyoruz..Herşeyin olayın altında bişey aramak adet oldu memlekette...

millet bunu yapmış dediğin proje çok uluslu ve tasarımında biz de yer alıyoruz arkadaşım. millet neler yapıyo biz hala nerelerdeyiz tarzı küçümser yaklaşmayalım. ha yönetimi yadırgayabilirsin ama tesislerde neler yapılıyor bir bilsen o zaman daha çok kızarsın devleti yönetenlere.

JSF Joint Strike Fighter uçaklarından biz de alacağız. En donanımlı olanı olmasa da proje sahibi ülkelerden biri olarak biz de sahip olacağız. 20 senelik F16 modernizasyonu diyorsun da F16 çok iyi manevra kabiliyetine sahip bir avcı uçağı, sadece uçuş menzili kısa. Modernizasyon dediğin şey bir nevi arabaya yapılan modifikasyon gibi birşey. Takılan gece görüş ve lazer sistemlerini görsen heralde dudağın uçuklar. Gel tesisleri gez uçakları gör diyeceğim ama yasak ;)

Benim demek istediğim farklı birşey..Millet yapıyor kimse kimseyi öldürmüyor..Bizde uçak kazası oluyor diyolarki bilmemne madeniyle ilgili müthiş çalışmaları varmış..Tamam vardır olabilir..Ama yapan yapıyorken bizde yapmamış olanlar dolaylı yollardan hayatını kaybettiği zaman engel olundu falan filan...Ben bunlara inanmıyorum..

Hee dersenki hiç duydunmu duydum tabi..Bu tür konuların işlendiği 8-10 film sayabilirim sana...

Tabi ki düşüncelerinde haklılık payı var, ben de oyle inanmıyorum her olayda komplo teorisi aramaya. Sadece demek istediğim bu millette gerçekten milletimiz ve devletimiz için iyi şeyler yapan mühendislerimiz var ve de yapılıyor, ancak bundan herkesin haberi yok, o yüzden bizden bişe olmaz tarzı şeyler görüyorum halkta, inanç yok, projelere alaycı yaklaşan kişiler de var. Hem biz niye şunu bunu yapmıyoruz diyen, hem de yapıyoruz diyince bu ülke hiçbişe yapamaz diyen :)

benim kardeşim de aselsan da çalışıyor. o da odtü mezunu, o da elektronik mühendisi! dolayısı ile fazlaca aşinayız bu duruma. herşey yazıldığı gibi değil, daha öncede her yerde olduğu gibi bu forumda da medya dolayısı ile tam ters anlatılan olaylar olmuştu. kesin yargılamalar yapmaya gerek yok. paranoyak olmayalım bu kadar.

benim kardeşim de aselsan da çalışıyor. o da odtü mezunu, o da elektronik mühendisi! dolayısı ile fazlaca aşinayız bu duruma. herşey yazıldığı gibi değil, daha öncede her yerde olduğu gibi bu forumda da medya dolayısı ile tam ters anlatılan olaylar olmuştu. kesin yargılamalar yapmaya gerek yok. paranoyak olmayalım bu kadar.

orcinus senin bildiklerin muhakkakki bizden farklı ve fazladır.. kardeşinden dolayı malumatın vardır. peki bu olanlar normalmi, yani sadece tesadüfmü? o genç kardeşlerimiz intiharmı etti??

bildiklerin varsa ve paylaşırsan hepimiz minnettar kalırız..

orcinus senin bildiklerin muhakkakki bizden farklı ve fazladır.. kardeşinden dolayı malumatın vardır. peki bu olanlar normalmi, yani sadece tesadüfmü? o genç kardeşlerimiz intiharmı etti??

bildiklerin varsa ve paylaşırsan hepimiz minnettar kalırız..

onların da anası babası var. buraya bişey yazılmaz yani. dediğim gibi, medyada anlatılandan farklı oluyor çoğu zaman olaylar. ortak noktaları aselsan ve ar-ge ci adamlar olunca doğal olarak insan düşünüyor tabi. ben kendi adıma konuşayım, medya ne derse desin acaba diyorum çünkü başımıza geldi kaç kere. hastaya neden 1 kutu eldiven aldırıyorsun diye soruşturmalar, neden 1 kutu aspirin buna 2 tane yeter diye soruşturmalar vs vs. eldiven de aspirin de taneyle satılmaz, kutu ile satılır. o manyaklar da biliyo bunu ama dengesiz bi medyacı bunu malzeme yapıp 2 program doldurmak için hem gazatede yazar hemde tv da bangır bangır aynı şeyi anlatırsa sen soruşturma yiyorsun, uzaklaştırma alıyorsun falan. salak saçma işler. izleyen de işi tam bilmediği için sana "vay şerefsiz" diyebiliyor. neyse bi sürü boş laf yazmışım :D

arkadaslar bu bahse konu olaylar her zaman olmus ve olmaya da devam edecektir bunlara benzer yüzlerce şaibeli ölüm olayı var sanırım konu hassas
ve bıraz dusundurucu tabıı ama zaten Ulu Önder ATATÜRK bunların olabılecegını,olacağını gençliğe hitabında belirtip, yapmamız gerekenlerı soylemıs tabii ki bunları anlamak ıcın de eğıtım sart (eğitimden kasıt ılla unuversıte okumak degıl kendını ıyı yetıstırmek zıra egıtım cehalet alır eşeklık bakı kalır) egıtımden kasıt ınsanın toplum bılıncı ıle hareket edıp ulkesı mılletı ıcın herdaım calısması,uretıcı olması bazı arkadasların dedıgı gıbı bu ısler oyle fatıh urek vıdeoları seyretmekle,magazın programları mudavımlıgı ıle olmaz Ülkemizin yetiştirdiği her alandan binlerce degerli bilim adamı var ve maalesef kıymetlerı bılınmedıgınden YURT DISINDALAR ve baska ulkelere hızmet edıyorlar.
bazı ulkeler ızın vermıyor dıye petrolun var cıkaramıyorsun,bor madenın var cıkaramıyorsun...vs.vs. japonlar 10 yıl once yap ıslet devret modelı ıle basta ıstanbula sonra dıger buyuk sehırlere metro agı kuralım 1 kurus para harcamayacaksınız dıye teklıfle gelıyorlar yanasmıyorsun ne dusundurucu degıl mı neden acaba ? bunca ıslerı yapmıyorsun sonra bırcok krıtık bolgeyı ve doga harıkası yerlerı yabancı menseılı maden sırketlerıne (altıncılara) işle dıye verıp talan ettırıyorsun (son facıa kaz dagları) ....... bu sıtemler daha uzar da gıder (hiç bırıde sıyası gorus degıldır yanlıs anlasılmasın)
gecen sabah saat 08.30 da işe gıderken bır kahvehanenın onunden gectım ıcerde adamlar o saatte okey oynuyorlardı kendımden utandım ATATÜRK ün vatanı emanet ettiği genclere bak dedım ıcımden yazık bu mantalıte ve egıtım sevıyesı ıle bu ulke ancak bu kadar ılerı gıder zaten aselsandakı gıbı kafası calısan ulkesıne hızmet edenler de ''ıntıhar eder'' gıder bu ironi tabıı
anlayan anlamıstır demek ıstedıgımı herkese saygılar sevgıler

ATAM VATAN SANA MINNETTARDIR.

Geri