hadi şikayet edin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opelden şikayetçiyim. bi günde sorun çıkarmasa. gergi bilyası kırılmış araba dizel gibi çalışıyodu. 40 kagıt gitti yok yere.

gereksiz yere yalıpan set ve engellerden şiddetle şikayetciyim. yahuu

bu arada resim harbiden süpermiş boyları uzasın diyemi bu

Bende benzin fiyatlarından şikayetciyim nolurdu söle 1lt 1ytl felan oluverse :) doldurur doldurur gezerdık valla ohhhhh

parasızlıktan ve aydın karacasu gibi bi yere yüksek okul yapmalarından şikayetciyim

Trafik polislerinden şikayetçiyim 4 günde 104 ytl ceza yedim boşu boşuna :mad: :mad: bir daha il çıkısına gidersem ne olayım :mad:

lpg cıden şikayetçiyim. birbirimize girecektik:mad: ford focusa motor yapıyorum 3 haftadır cok guzel kullanıyor adam. dun lpg ıcın lpgcıye bırakıyor arabayı bugun lpg cı arıyor ya usta araba yatak vuruyor diye:mad: gdaha yeni geldim işten motoru ındirdim. sucu kabullenmıyor kım bilir ne yaptı. 4 yatagıda sarmıs krank yuzde 40 asınmış. madem ses gelıyor neden hala gaza basıyorsun be adam.. off offffffffffff

KIZLARIMIN HER GECE UYUMAMAK İÇİN BANA VE EŞİME ÇEKTİRDİĞİ İŞKENCEDEN ŞİKAYETCİYİM:mad: :mad: :mad:

photo0081tz2.jpg

(ALLAH EKSİKLİKLERİNİ GÖSTERMESİN)

amin be kardeşim.. yalnız senin şu mübarek resmini de görünce bende ne sinir kaldı ne sıkıntı :kop: :kop: :kop: :kop:

ALLAH ANALI BABALI HAYIRLARLA BÜYÜTSÜN İNŞALLAH..

abi yazık cocuklara bacağı falan cıkmasın ALLAH (CC) korusun

Koyu renk arabaya binmenin çok zor olmasından şikayetçiyim :)

Ben BEŞİKTAŞ dan şikayetçiyim 90 + 3 de gol mu yenir be kardeşim , rengimiz gibi bahtımızda kara . . . . . . . .

Geri