HD yayınlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vallaha ne yalan söyleyeyim ben şifreli hd yayın algıladım yada canım öyle istedi yoksa kendinden hd cihazlı plazmam var:D ama dikkat edersen internet bağlantılı diyor.bence doğru anlamışım

İnternet bağlantısını bilmem. Biss ve Sirius şifreli kanalları açmak için içindeki program yeterli. İnternet üzerinden güncellemeye ihtiyaç duymuyor. Ama senin elindeki başka bir sistemle çelışıyor demek.

next mını hd var memnunum ınternete baglı mukemmel şıfrelı hemen hemen hd kanalları çözuyor kullanımı guzel

Yanlış anlamışsın ben burak ın yazdıklarını söylüyorum. Bendeki tv ye çakılı receiver şifre falan çözme kabiliyeti yok. Biraz anlarım bu işlerden yazılımla çözüldüğünü biliyorum ama yeni sistemler internet üzerinden bağlı kalarak sürekli güncel şifreleri yükleyip çözüyor burak bunu söylemek istedi galiba:cool:

next mını hd var memnunum ınternete baglı mukemmel şıfrelı hemen hemen hd kanalları çözuyor kullanımı guzel

Yanlış anlamışsın ben burak ın yazdıklarını söylüyorum. Bendeki tv ye çakılı receiver şifre falan çözme kabiliyeti yok. Biraz anlarım bu işlerden yazılımla çözüldüğünü biliyorum ama yeni sistemler internet üzerinden bağlı kalarak sürekli güncel şifreleri yükleyip çözüyor burak bunu söylemek istedi galiba:cool:

next mını hd ler 230 260 arası degısıyor sıfrelı kanalların bır cogunu hemen hemen hd olanların bazılarınıda cozuyor kullanıyorum youtube bıle gırıyor gazete bıle okuyosun hava durumunu daha yapamamışlar calısmıyor :)

next mını hd ler 230 260 arası degısıyor sıfrelı kanalların bır cogunu hemen hemen hd olanların bazılarınıda cozuyor kullanıyorum youtube bıle gırıyor gazete bıle okuyosun hava durumunu daha yapamamışlar calısmıyor :)

Ayrıca bir yazılım mı yükleniyor çözmesi için?

Yeni nesil bazı uydu alıcılar güncellemeyi uydudan otomatik yapıyor :maden:

Yeni nesil bazı uydu alıcılar güncellemeyi uydudan otomatik yapıyor :maden:

Bir ara millet uydu anteni taktırırdı sonra receiver elinde tamirci tamirci dolaşır şifre çözen program yükletmek için yer arardı o geldi aklıma :)

artık cıhaz kendı ısını kendı göruyor kendını guncellıyor ınternete bagla yaslan arkana ızle :)

artık cıhaz kendı ısını kendı göruyor kendını guncellıyor ınternete bagla yaslan arkana ızle :)

Dur şimdi kafam karıştı.Uydudan mı internetten mi güncelliyor kendini HD şifrelerini çözen bu alet?

Geri