Hepsiburada.com'dan sözde kampanyalı ürün alacaklar, aman kazıklanmayın!

Şahsen benim buna benzer iki siteyi tercih etme sebeplerimden biri çakma ürün gelmez diye güvenmem den kaynaklanıyor. Sahte ürün satmazlar düşüncesi var bende. Yanılıyor muyum ? bilemiyorum...

Arkadaslar size direkt olarak HB ile ilgili şikayetimi aktarayım Nasi bi site olduguna siz karar verin. iPhone 4s telefon aldım 2 ay sora telefon kapandı imei No kacak çıktı. Paranin tamamını aldılar şikayet tehdit derken 6 ay sora ancak alıyorum parayı üstelik taksit taksit Ödüyorlar.

Arkadaslar size direkt olarak HB ile ilgili şikayetimi aktarayım Nasi bi site olduguna siz karar verin. iPhone 4s telefon aldım 2 ay sora telefon kapandı imei No kacak çıktı. Paranin tamamını aldılar şikayet tehdit derken 6 ay sora ancak alıyorum parayı üstelik taksit taksit Ödüyorlar.

İlk defa duydum ya. Evet ödemelerini taksit olarak yapıyor onu biliyorum ama kaçak ım no çok ilginç ya.

Şahsen benim buna benzer iki siteyi tercih etme sebeplerimden biri çakma ürün gelmez diye güvenmem den kaynaklanıyor. Sahte ürün satmazlar düşüncesi var bende. Yanılıyor muyum ? bilemiyorum...

Ben drembox 500s'te sattıklarını görmüştüm orj. drembox 500 yıllar önce üretimi durduruldu ve o zamandan beri çinte üretilen klonları satılıyor hepsiburada da bu klonları satıyordu bir ara :)

İlk defa duydum ya. Evet ödemelerini taksit olarak yapıyor onu biliyorum ama kaçak ım no çok ilginç ya.

Bana yaptıkları açıklama bir milyondan fazla iPhone imei klonlanmis oda bana denk gelmiş " babane kardesim o senin sorunun diyorum iade et parami"diyorum adam 2 ay sora yenisi gelecek ondan vere lim diye sacmaliyodu en son :)

bu tarz olaylar heryerde var :) erdekte oturdugumuz yıllarda mecburiyetten migrostanda arada alısveriş yapıyorduk...
Migrosta indirimli etiketi kaldırdıgınızda altındaki eski etiketinde aynı fıyatta ve bazen daha ucuz oldugunu gorursunuz ;) biz boyle yaparak indirimsiz fiyattan daha ucuza alısverıs yaptıgımız 3-4 tane urun biliyorum , bu şekılde ınsanları salak yerıne koymamaları için migrosa mail attık erdek migrosa bir sonraki gidişimizde butun calısanlar bize kufreder gibi bakıyordu , sanırsam eksık ıs yaptıklarından mudurlerı azarlamıstı , ama bu sekılde sorun cozulmez şu anda farklı illerde girdigim migroslarda 2012 yılında bile bu tur olaylara rastlıyorum... Aslında dava açılınması gereken bi durum sonuçta sahtekarlık hatta yalan soyleyerek paranızı gasp edıyorlar ;)

Bencede bu tip olaylar satış taktiği denip geçilmemeli sahtekarlık sayılmalı.. Keşke herşeye alışan bir halk olmak yerine hukuk devleti olabilseydik..

Ya arkadaşlar bu ülkede bir sanayi bakanlığı var. Adamlara işini sanırım biz öğretecek değiliz. Bu adamların incelemesi gerekmez mi? Gerçi bu ülkede hangi bakanın ne iş yaptığını anlamak mümkün değil. Gaziantep de olay olur aile ve sosyal güvenlik bakanlığı açıklama yapar, Afyon da patlama olur Çevre Bakanı yapar bu bakanlar ne iş yaptıklarını bilseler en azından ona göre davranırlar :)

Ben genelde HB den memnunum, aldığım ürünler hakkında bir şikayetim yok. Ama bahsedilen indirdik %XX diyip aslında pekte fark olmaması çok karşılaşılan bir durum. Mesela sürekli gittiğim markette bebek bezinin dev paketini şu kadara indirdik vs yazıyordu. bir hesepladım aynı reyonda duran küçük pakettekinden adet fiyatı daha yüksek, market yetkilisine durumu anlattım, " biz birşey yapamayız fiyatlar merkezden böyle geliyor" dedi. Bir dahaki gittiğimde fiyatın çok aşağıda olduğunu gördüm :D

teknosa, bimeks, gold, vatan çok mu farklı sanki?
iki yıldır her hafta sonu tüm ürünlerde %25 indirim diyorlar hafta için git 1000 TL olan bir şey hafta sonu 750 TL olması gerekirken yine 1000 küsur TL... neymiş 1350 TL üzerinden %25 indirimli diyorlar...
resmen milleti keriz yerine koyuyorlar... bende çok takip ederim fiyatları gerçekten indirim yapılan ürün sayısı çok az...
hb sitesinden bir ütü almıştık philips her yerde 399 TL idi biz 299 a almıştık onun dışında pek bir indirimine bende pek rastlamadım fiyatları genelde piyasa fiyatlarından...

Geri