Heveslerin Kırılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsanın standart kombinasyon olduğuna inanıyormusun :)

Aynı corsayı aynı performansla düz yolda değilde birajlı bir pistte de görmek isterdim :D

Hangimiz kaç yaşına gelirsek gelelim, ister karnımızı doyuracak kadar paramız olsun, ister ölüm hariç herşeyi parayla satın alıp kullandıktan sonra satacak servetimiz olsun.Ben hep şunu yaşamışımdır.Birşeyi maddi değeri ne olursa olsun bir hevesle bir heyecanla aldıysan ve herhangi bir sebepten o anki o heyecanın o hevesin kırıldıysa, insanın hayatında yaşayabileceği en büyük üzüntü o oluyor.
aynen abi :(

Hangimiz kaç yaşına gelirsek gelelim, ister karnımızı doyuracak kadar paramız olsun, ister ölüm hariç herşeyi parayla satın alıp kullandıktan sonra satacak servetimiz olsun.Ben hep şunu yaşamışımdır.Birşeyi maddi değeri ne olursa olsun bir hevesle bir heyecanla aldıysan ve herhangi bir sebepten o anki o heyecanın o hevesin kırıldıysa, insanın hayatında yaşayabileceği en büyük üzüntü o oluyor.

hayırdır abi birşeymi yaşadın aklına birşeymi geldi de vurguladın merak ettim _?

hayırdır abi birşeymi yaşadın aklına birşeymi geldi de vurguladın merak ettim _?

Konuyu yazdığım gün gün içinde gördüğüm bir olay böyle bir konu açtırdı bana.Görüyosun birşeyleri, seninde yaşadıkların bazen canlanıyo gözünde.Bende içimden geçti böyle bir konu açayım hepimiz içimizi dökelim dedim.

Geri