Hgs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Madem öyle, aracın satışını verdikten sonra PTT ye gidip iptal ettireyim, yeni HGS alayım yapıştırayım. Satışını verdiğim araçtaki HGS yide alan adam üstüne alsın kullansın. Belki benim alacağım araçta da HGS olacak?

Onun gibiymiş. Ben HGS'leri aldığımda onlardan yoktu, cama yapıştırılan OGS veya HGS'leri sevmiyorum, o nedenle kart şeklinde olanlar gelince onlardan almak istiyorum.

O zaman bende bekleyeyim abi arabanın camına bir şeyler yapışmasına uyuz olurum. Sevmediğim şey...

Madem öyle, aracın satışını verdikten sonra PTT ye gidip iptal ettireyim, yeni HGS alayım yapıştırayım. Satışını verdiğim araçtaki HGS yide alan adam üstüne alsın kullansın. Belki benim alacağım araçta da HGS olacak?

Bu sistemde araç plakasına göre verilmekte. O zaman başına iş alma olasılığın %90 dır. ;)

Saçmalık. KGS neden kalkıyor HGS nin kartlısı çıkacaksa ?

Kartlı ama sanırım oda buna benzer bir sisteme sahip olacak yani durup kart okutulmayacak eğer okutulacak ise o zaman sadece amaç vatandaşı bir şekilde yolma taktiğidir.

Bir süre sonra OGS ninde kaldırılıp, tek sistemin HGS olacağını söylemiş Binali Yıldırım.

Bir süre sonra OGS ninde kaldırılıp, tek sistemin HGS olacağını söylemiş Binali Yıldırım.

:) Tabi söyleyecek çünkü adamlar araç sürücülerini yolunmaya hazır kaz olarak görüyor. Zamanında ben o KGS kartına para verdim aldım gerçek manada hizmet edecek kişi kurum benim kartımı alır HGS vermesi gerek idi. Ama adamların amacı sadece vatandaşın cebinden para almak olduğu için zamanında para vererek aldığım KGS kartımı şimdi çöpe atacağım.

Padişahım Çok Yaşa.....:mad::mad::mad:

Kırmızılı kafaları görünce aynaya bakıyorum sandım :D

Saçmalık. KGS neden kalkıyor HGS nin kartlısı çıkacaksa ?

HGS kartı ön cama okunacak şekilde tutulduğunda gişelerden durmadan tıpkı araçta OGS varmış gibi geçilecek ;).

alican binali yi hatırlıyonmu la :D

kart konusunda yarayan bizim ufak kuzene olacak...bayılıyo kredi kartı felan..arabada 12 tane kgs kartı var :)

Geri