Hsbc Kredi Kartı Kampanyası

Hsbc kartım var, 2007 de çıkartmıştım. 4 senede 50 lira puan birikti. (Ayda ortalama 500 tl harcama)

Çok çok azzz..

İsmi avantaj fakat kullanırken öyle bir şeyini görmedim.

3 sene Hsbc genel müdürlükte çalıştım.İyidir Hsbc eğer siz bankayı üzmez iseniz rahatlıkla kart ücretini iptal ettirebilirsiniz.

ALLAH belasını o hsbc nin:D:D
ssabah sabah gerilmeyeyim:D

75 lira için kredi kartı çıkartıp sonra kart aidatı ödemek pek mantıklı değil gibi

Akıllı adam kendini belli ediyor : )))

ALLAH belasını o hsbc nin:D:D
ssabah sabah gerilmeyeyim:D

Bende bankalar hakkında senin gibi dişiniyorum : ))))).

Bankalar yasal tefecidir, parası pis tir zorunda kalmadıkca bankalar ile çalışmayın. Kampanya adı aldında bu tip oyunlara kanmayın.

banka finans yaa:D koçlarım benim 1000 lira krediniz var yollayalımmı diolar yolla diosun çaat gelmis gerisi yalan hahah:D

banka finans yaa:D koçlarım benim 1000 lira krediniz var yollayalımmı diolar yolla diosun çaat gelmis gerisi yalan hahah:D

onu hsbc de yapıyor şu anda eski müşterileri olduğum için ve hiç kullanmadığım için benim limitim 6 bin tl de önceden 3 bin tl idi bir telden mesaj çekmeme bakar anında kefilsiz koşulsuz imza falan atmadan alabilirim :)

HSBC ye bir daha bulaşmam, vardı zorla kapattırdım saçma sapan aidat kesmeleri yüzünden.

hatta limit demişken neredeyse kardı atm ye her takışımda limit artış onayı istiyordu. 15-20 bin civarına ulaşmıştı limit. Bu da ayrı bir saçmalık bence.

evet o aidat büyük sıkıntı 5-10 tl olsa o bile fazla ama en son 30 tl idi yuh ya gerçi fiksdir herhalde o para tüm bankalarda aynıdır ama çok fazla ..

ben kufur edıyourm oyle bankayaaa

Geri