İhale sitesi Altivi şimdi de M5 veriyor...

İhalenin gerçekleşmesi için 2 unsurdan birinin gerçekleşmesi yeterli, ihalenin kapanış süresinin gelmesi veya teklif limitinin dolması.

Evet, son dakkaya kadar herkes bekliyo..bazen 5 teklif var diye giriyosun..ihale bi bitiyo 100 teklif olmuş..bi akıllı yok yani:)

:D:D:D
dimi yauu

adamlar kaç M5 parası kaldırıyor kimbilir...

adamlar kaç M5 parası kaldırıyor kimbilir...

simdlk daha 3 gun var 5 bn kısı falan olmus eder 100 mlyar..son ana kadar en az bi 15-20 bin olur o..hesapla adam en az 2 m5 parasi kazanıyo

Beyler boşa teklif verip paralarınız gitmesin. 200-300 teklif vereceksinizki tutacak. Aynı fiyat 2 tane olunca bir alttaki teklife geciyor. Adamlar bu sistemle 2 tane M5 parası kazanır..:D.

şimdi benim anlamadığım teklifimiz 34990 verdik diyelim tavan fiyatını mı yükseltiolar nasıl oluyo bu olay biraz açsak baktım bişi anlamadım bide toplu teklif nasıl oluo???

şimdi benim anlamadığım teklifimiz 34990 verdik diyelim tavan fiyatını mı yükseltiolar nasıl oluyo bu olay biraz açsak baktım bişi anlamadım bide toplu teklif nasıl oluo???

Tavan fiyatı gene aynı kalır..35 bin ytl değişmez. Eğer senden başka kimse o parayı teklif etmediyse M5 senin olur..ama başka biri de o teklifi ettiyse hem onun teklif yanar hem seninki...Tek yani benzersiz teklif kimdeyse ona gider..ama tavan fiyata en yakın olan tabi...

Toplu teklifte de, 35 000 ile 34 900 arasındaki bütün teklifleri ver diyosun..kolaylık olsun diye böle bi seçenek var yani..tek tek uğraşma diye..

hm anladım peki 2 kişide 35000 teklif etti 2 sinede vermiyo onlardan sonra en yüksek teklifi veren o kişiye veriyo o zaman öylemi

exactly;)

Geri