Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk kullandigim araba renault varya türkiyede ne derler o toroslarin eskisi hehe ilk ehliyetimi aldiktan sonra 1 1/2 sene astra 1992 station S-TK 55 sürdum...:sorry::sorry: iste iki aydir da vectra station S-NK 61 (alabildim helesükür trabzon pilakasini)sürüyom bir de cok yakmasa cok memnunum arabadan
1981 yılında Anadol marka otomobili vardı babamın.. Evin önünde bindim arabaya bi baktım anahtar kontakta,kendi kendime ben bunu kullanırım dedim ve bastım marşa.. bastığım gibi önümdeki Nova marka arabaya yapıştım araba vitesteymiş 5 yaşında bi çocuktum o zaman.. babam mermi gibi fırlayıp gelmişti hiç unutmam korkudan bembeyaz olmuştu adamcağız ama iyi olduğumu görünce işler tersine döndü kıpkırmızı olmuş bir kulağım ve ensem vardı artık allahtan arabalarada hiçbirsey olmadı ve bu bende hep tatlı bir hatıra olarak kaldı..
foruma mesaj yazmadan önce kendini üye arşivi başlığı altında formata uygun bir şekilde tanıtırsan hem çok memnun oluruz hemde yazdığın mesajlar silinmez.Gerekli link aşağıda.