Insanlik Olmemis !!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NE EKERSEN,ONU BİÇERSİN..
geçmiş olsun abi yukardaki sözden başka bi şey gelmedi aklıma..

geçmiş olsun.. bakmayın türk insanı gerçekten iyi niyetli ama işte derdimiz tasamız geçim sıkıntımız ülke olarak batı ve amerika özentisi olup kültürümüzden fire vermemiz.... insanları ne halden ne hale sokuyor... böyle insanlık namına yapılan olması gereken şeylerde büyük şaşkınlık yaratıyor..

Okuken sır kapısı geldi aklıma...Geçmiş olsun abi...

ezgene abi neyaptın gecenin bu vakti güldürdün beni :D

Ço büyük geçmiş olsun. gerçekten bu dönemde bu tarz insanlarla karşılaşmak çok büyük şans.

hala o iyi niyetli ve helal süt emmiş insanların olması gerçekten sevindirici...
büyük geçmiş olsun.helal para dedikleri bu işte...

farkında deiliz ama biri bizi bizden daha çok ve her zaman gözetliyor...gözetiyor dediğin gibi iyi olmak ve yardımsever olmak ruhumuzda var.tekrar geçmiş olsun abi dualarımızda önce günahlarımızın affı sonra binlerce şükür sana yarabbim

Çok geçmiş olsun ya.yani bir cümleniz varya İstanbul başıam yıkıldı demişsiniz.bikeresinde aynını bende yaşadım.18 yaşındayken üniversite sınavına girecektim.günlerden cumartesiydi ve sınav ertesi gündü.ben telefon kulübesinden telefon etmiştim.cüzdanıda telefonun üstüne koymuştum.orada unutup gitmişim.sınav giriş belgem, kimliklerim, kredi kartlarım, para v.s. herşey gitmişti.hem korkuyodum hemde üzülüyodum.eve gittim ailemde mahvoldu.artık bunları çıkarma şansımız yoktu.gece yarısı saat 3 de polis kapıya geldi.bir insan evladı bulmuş ve içindeki evraktan ertesi gün sınava gireceğimi tahmin edip beni bulmak için uğraşmışlar.ben herkesin boynuna sarılıp öpmüştüm.ve saatlerce ağlamıştım.allah herkese sabır ve iyilik ihsan etsin.saygılar iyi forumlar.

Çok geçmiş olsun ya.yani bir cümleniz varya İstanbul başıam yıkıldı demişsiniz.bikeresinde aynını bende yaşadım.18 yaşındayken üniversite sınavına girecektim.günlerden cumartesiydi ve sınav ertesi gündü.ben telefon kulübesinden telefon etmiştim.cüzdanıda telefonun üstüne koymuştum.orada unutup gitmişim.sınav giriş belgem, kimliklerim, kredi kartlarım, para v.s. herşey gitmişti.hem korkuyodum hemde üzülüyodum.eve gittim ailemde mahvoldu.artık bunları çıkarma şansımız yoktu.gece yarısı saat 3 de polis kapıya geldi.bir insan evladı bulmuş ve içindeki evraktan ertesi gün sınava gireceğimi tahmin edip beni bulmak için uğraşmışlar.ben herkesin boynuna sarılıp öpmüştüm.ve saatlerce ağlamıştım.allah herkese sabır ve iyilik ihsan etsin.saygılar iyi forumlar.

burdan bir neşe çıkartalım affına sığınarak salim abi sınavı kazandınmı :D

Televizyonda falan yok takside para dolu cantasini unutanlari, yok orada burada onemli birseylerini unutanlari gordukce Allah biliyor ya, yahu bunlar salakmi derdim kendi kendime. Buyuk lokma ye, buyuk laf etme diye bosuna dememis atalarimiz. Basima gelince anladim. Allah en sevmedigi kuluna bile yasatmasin o korkuyu....

İnsan olmak böyle birşey işte... Kendine ait olmayanı ne yapıp edip sahibine ulaştırmasını bilmek, bir hayır duası yeterde artar bile. Ama devir öyleki bazı insan bozuntuları unuttuğumuz cüzdanımıza olsa iyi cebimizdekine göz dikiyorlar.
Yaşadığınız bu olay anadolu insanına olan inancımı biraz daha arttırdı. Tekrar geçmiş olsun.

Geri