katalitik konvektör iptali

o zaman bu tarz bir ürün yaptırıcaksın tornacıya yada hazırını alıcaksın

o zaman bu tarz bir ürün yaptırıcaksın tornacıya yada hazırını alıcaksın

ne diye geçiyor bunun adı tam olarak sanayide bakayım:)

sanayide daha ucuza bulunur herhalde:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:56 ----------

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:14 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:12 ----------

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:56 ----------

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:14 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:12 ----------

eksozculara sormak lazım.parçacılarda olmaz gibi geliyor. yer sıkıntısı olucaksa bunun L biçiminde olanından almanda fayda var.

Turbo benzinli araçlarda çok berbat bir ses geliyor düzboru downpipe yapınca. Tarif etmem gerekirse ishalken pırtlatma gibi bir tasviri var bu sesin :D Performansı etkilemeyecek susturucu tarzı bir uygulama yapılmıyor mu ? Sessiz downpipe diyelim hatta biz o işe

Turbo benzinli araçlarda çok berbat bir ses geliyor düzboru downpipe yapınca. Tarif etmem gerekirse ishalken pırtlatma gibi bir tasviri var bu sesin :D Performansı etkilemeyecek susturucu tarzı bir uygulama yapılmıyor mu ? Sessiz downpipe diyelim hatta biz o işe

dediğiniz ses benim bildiğim turbodan sonra sona kadar hiç susturucu ve katalizör olmadığında yada komple düz boru ve sadece son susturucu olduğunda oluyor.

eksozculara sormak lazım.parçacılarda olmaz gibi geliyor. yer sıkıntısı olucaksa bunun L biçiminde olanından almanda fayda var.

pazartesi egsozcuları dolaşıcam bakalım uyguna söyleyen olursa yaptırıcam:)

Bir sonra ki pazartesi olmus :) Ne yaptin dp isini ?

Tapatalk Pro

bi yakınımızın annesi rahatsızlandı bu saatte kadar fakültedeydim halledemedim bugün için demiştim onuda 20 saattir hastanedeydik :)

Geri