kimse yanlış anlamasın

kişi kendi nasılsa karşısındakini de öyle zanneder

:good::good::good:

Sık sık duyuyoruz, ülkenin birçok kurumundaki müdür koltuğunda oturan hazretler asil değil vekil konumunda. Yani ülke gerçekten vekiller tarafından yönetiyor :kop:. Bu saatten sonra haksızlık yapanlar ve kul hakkı yiyenler için bizlere ancak "Allahından bulsunlar" demek düşer. Hatırlarsanız bir zamanlar ülkenin kasasının emanet edildiği vekilimiz ne ile suçlanıyordu :(.

siz öğretmensiniz ben ise sadece mesleki ehliyeti olan ama mesleiğimi yapmayan biriyim. dediğim gibi sınav ertelendi diye askerlik olayın dolayı erkek adayların ataması yapılmayacakmış. peki iyi puan alıpta 1 yılı boşa gidenlerin maddi manevi masrafını kim karşılayacak....

o kadar kitap çık basıldı bunların parası kopya çekmeyenlerden çıktı. bunların hepsi haram olsun. bu dünya kadar birde inancım gereği bu dünyadan sonrası var. ama allah bunların hesabını oraya bırakmasın bu dünyada kessin. temennim ve dileğim bu yöndedir.

Katılıyorum.

Tez zamanda atamanız yapılır inşallah...

o bu neyse de bu gecen sınavda kopya cekenler bu sınava gırmek zorundaydılar,gırmezler ıse ya da cok asagı puan alırlarsa cezaevine gireceklerdi böyle birşey duymuştum sanki ondan bir haber var mı ülkede yanlışlıkla elektrik direği yıksan kamu malına zarardan ceza ödüyorsun binlerce gencin hakkını gaspedenlere bırsey olmayacak mı bunca eıyet,bunca caba,polıslere yuklenen bunca zahmet ne olacak bir acıklama ya da gelısme var mı ,bilgisi olan var mı

benim ablamda sınava girdi ve türbanıyla girdi hiç öyle böyle demeyin türbanın altınada üstünede baktılar saçındaki tokaları türbanındaki iğneleri herşeyi çıkarttılar...

benim ablamda sınava girdi ve türbanıyla girdi hiç öyle böyle demeyin türbanın altınada üstünede baktılar saçındaki tokaları türbanındaki iğneleri herşeyi çıkarttılar...

zaten bunu belirttim ben belki benim bulunduğum yerde vardı sadece diye

girişleri özellikle dikkat ederek köşeden izledim hiçbir konuda taviz vermedi görevliler..
@karadeniz, bilmeden bence bakmamışlardır gibi yorum yapmazsan iyi olur.

o bu neyse de bu gecen sınavda kopya cekenler bu sınava gırmek zorundaydılar,gırmezler ıse ya da cok asagı puan alırlarsa cezaevine gireceklerdi böyle birşey duymuştum sanki ondan bir haber var mı ülkede yanlışlıkla elektrik direği yıksan kamu malına zarardan ceza ödüyorsun binlerce gencin hakkını gaspedenlere bırsey olmayacak mı bunca eıyet,bunca caba,polıslere yuklenen bunca zahmet ne olacak bir acıklama ya da gelısme var mı ,bilgisi olan var mı
Madem partinin adımda kullanacak kadar adaleti benimsemişsin, ona sahip çıkmayı ilke edinmişsin, o zaman adaletin de hakkını vermek zorundasın ;), idareciler sınavda sahtekarlık yapanlar hakkında (sınavda kopya çekenler, soruları onlara servis eden görevliler dahil) bir işlem yapmazlarsa o zaman suça iştirak etmiş olurlar. Ben gerektiği gibi bir işlem yapılacağına da inanmıyorum, inşallah yanılan ben olurum, sorumlular gereken cezayı alırlar da moraran ben olurum.

Madem partinin adımda kullanacak kadar adaleti benimsemişsin, ona sahip çıkmayı ilke edinmişsin, o zaman adaletin de hakkını vermek zorundasın ;), idareciler sınavda sahtekarlık yapanlar hakkında (sınavda kopya çekenler, soruları onlara servis eden görevliler dahil) bir işlem yapmazlarsa o zaman suça iştirak etmiş olurlar. Ben gerektiği gibi bir işlem yapılacağına da inanmıyorum, inşallah yanılan ben olurum, sorumlular gereken cezayı alırlar da moraran ben olurum.

ben mosmor olmaya razıyım

yorumsuz...

çoook acayip işler dönüyo .sanki ösym de bu kopya olayının üzerini örtmeye çalışıyor gibi geldi bana.Adamlar yaptıkları pisliği hafiften örtebilmek için kpss sonuçlarını adaya ait şifre olmadan görülmesini engellediler.

Geri