kulağınıza küpe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seçim sonrası hiçbi şeye şaşırmamak gerekir bence.

çevre yolu gibi bir yol ise 50 ile gitmek tehlike zaten. Allahım yaa.

özelleştirelim bunları ozaman daha iyi olurr:D

geçmiş olsun arkadaşım ama malesef böyle oluyor arada

Geçmiş olsun..Bende 184 ytl ceza yemiştim radardan hergün geçtiğim yolda..Senede 1-2 defa bu tür uygulamalar oluyor...

Yok Abicim Normal Amac Para Ankaradaki Arkadaslar Bilir Konya Yolundan Ankaraya Dogru Gelinen Yolda Kirmizi Isik Var Sonrasinda Max Hiz 50 Olmasi Gerekir Ben 60 Lafa Falan Gidiyordum Polis Cevip Neden Yavas Gidiyorsun Bu Yolda Diye Firca Kaydi

Yok Abicim Normal Amac Para Ankaradaki Arkadaslar Bilir Konya Yolundan Ankaraya Dogru Gelinen Yolda Kirmizi Isik Var Sonrasinda Max Hiz 50 Olmasi Gerekir Ben 60 Lafa Falan Gidiyordum Polis Cevip Neden Yavas Gidiyorsun Bu Yolda Diye Firca Kaydi

Burası TÜRKİYE bak işte arkadaşımıza fırca atmıs polis yavas gidyosun aynı yerde belki başka polis radara girdin diye ceza kesecek işte sorun burda kanunları kafamıza göre yorumluyoruz kanun kanundur ahmete mehmete göre degişmez 50 ise limit yaz cezanı ama her 50 km limitini gecene yaz böle sey olmaz

size başımdan gecen bir olayı anlatıcam sene 2000 üniveriteyi kazandık konyaya kaydımı yapmaya gidiyoruz yolda radara girdik hız 130km polis durdurdu işte anlattı radara girdiniz diye hatta arkamızdan bı seat toledo yu durdurdu oda 180km hızla girmiş kimse itiraz etmiyo tam o sırada telsizden anons diger polis memuru anons ediyor su plakalı arac bizim tanıdık doktor ona ceza KESMEYİN biz duyduk anonsu polis hiç istifini bozmadı ayrıca polis bizim duydugumuzuda biliyor babam o zaman kaymakam vekili idi adama dedi yani plise ona niye ceza kesmiyosun diye polis işte fırcalamaya kalktı babamda ben işte suranın kaymakamıyım deyince polis kıp kırmızı oldu işte sizinde cezayı iptal ederiz falan demeye başladı biz yinde cezamızı ödedik ve polisin sicilin numarasını alıp bakanlıga şikayet ettik yani işte ben her polis için demyiyorum sadece polislerde demiyorum ama yazık yani bizim bu ayrımcılıktan eş dost akraba kayırmaktan kurtulmamaız lazımmmmmmm

tabii fırca atar sen yavaş gitdersen kime ceza yazacak aaa olmuyo ama biraz daha hız lütfen :)

öncelikle teşekkürederim.ama bugün dikkatimi çekti bir çok yer radar koymuşlar gelsin trafik cezaları.
sanırım seçim masrafları bizlerin sırtından çıkacak galiba.olmadık yerlerde uygulamalar var bu sıralar.aman dikkat arkadaşlar.ben yandım siz yanmayın

saçmalıktan başka birşey değil ama durum bu...

%10 limitinizi kullanın.

şehir içi 55km/s

şehir dışı 99km/s

otoban 132km/s

süraatlerini yapabilirsiniz.

105e kadar şehirle arasında kolay kolay ceza yazmıyorlar.bazen de yoluna göre değişiyor.mesela istanbul maltepe sahilyolunda 75le gidersin ceza yazmıyorlar ama hız 90'a çıktı mı yakalıyorlardı.şehir içi olmasına rağmen...

Geri