ezgene ,KentucKy,LND,onur_arslan_59:a3 ü düşünmedim değil,görünüşü güzel,markası güzel,ama kalkışlarda beni çok tatmin edeceğini düşünmüyorum açıkcası ve parçaları pahalı diye duydum.
Neo CDautomatic : wv düşünülebilir 2001 civarı temiz bir araç olursa

gti olursada vergi yüksek olur die düşünüyorum.
hasang,coldekiadam,astracı : astra en ii tercih gibi fakat onda da babamı kandırmam gerekio

ama satışı zor die biliom,arkadaşım bayaa bi zor sattı
c_corsac:alfa serisi görünüm açısından süper ama 2. el satımı zor ve parçası pahalı die bilirum.yakında bursaya alfa fabrikası açılcakmış duyduuma göre fakat 5 seneyi bulur sanırm.156 yerine aklıma 147 gelmişti
ToMbStOnE:focus sport olsa olur die düşünmüştüm onunda vergisi yüksek.corollo hb araştıracağım-nasıl acaba merak ettim,307 tavsie etmiolar,yaris-polo kendi arabamın sınıfında aile arabası olarak görüom

a serisi merco bakcam onada ama parçası pahalı olur sanırm?
adnan2833: astra 2.0 gsi da baktım kasa yapısı güzel ama vergisi yüksek olur 650 ytl civarında .o yüzden 1.6 bakıom açıkcası.bu arada bende adana lıym
orcinus:honda civic bakıcam ama otomatik vites düşünmüyorum,teşekkür ederim.
marikan:astrasını zor satan arkadaşım 3.16 ti compact aldı (bertone_serhat) hemen her gece caddede kahrediyoruz kalkışlarda hyundai bile boy boy geçio.ama bmw düşünmemin 2. sebebi de patronlarımda hep bmw war şimdi bmw ile işe gidersem çok göze batar
max: corolla hb bakıcam.
son olarak listeyi biraz değiştirdim sayenizde,aslında sanırım ben çok şey istiyorum.mesela tercih edilen araçlar arasında kalkışta birebir
toyota coralla 1.6
golf 1.6
156 (ki buna çok zor inanmıştım ama oldu)
a3 1.6
3.16 ti compact (2002)
corsa b lerin bi çoğu,gsi hariç tabi
yukarıdaki araçlarda yanyana birebir kalkışlarda ön sırada oldum,çoğusunda inanamadım.corsa b nin 1.4 ve 1.6 sında bile öndeydim.benim arabamda ne var bilmiorum ama kalkışları süper .alacağım araçta aynı performansı bulamaycağım ı söyleyenler bile war .
bu arada öneri veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ekleyecekleri varsa bekliyorum.mesela bnm ilk düşüncem megane 2 di gerek kasası itibariyle,yüksek model olması itibariyle ama soğudum sanırım.araştırmaya devam ediyorum