max 21.000 ytl ye kadar araç

oldukça yakıyor.özellikle de otomatik oldu mu hç de gitmiyor.a3ü anca 1,8 manuel kurtarıyor ki o da basınca yeteri kadar yakıyor.golf fsi bile 12buçuk lt ort. yakıyordu(yol bilgisyarında).açıkçası golf hiçbir zaman zewk vermedi bana nedense.herşeyden önce çok yumuşak.pedalları, gidişi falan.gerçi tsi kullananlar bu golf olamaz diyorlar ama ne 8v ne fsi.hiçbirini tutmadım...

ezgene ,KentucKy,LND,onur_arslan_59:a3 ü düşünmedim değil,görünüşü güzel,markası güzel,ama kalkışlarda beni çok tatmin edeceğini düşünmüyorum açıkcası ve parçaları pahalı diye duydum.
Neo CDautomatic : wv düşünülebilir 2001 civarı temiz bir araç olursa ;)gti olursada vergi yüksek olur die düşünüyorum.
hasang,coldekiadam,astracı : astra en ii tercih gibi fakat onda da babamı kandırmam gerekio :) ama satışı zor die biliom,arkadaşım bayaa bi zor sattı
c_corsac:alfa serisi görünüm açısından süper ama 2. el satımı zor ve parçası pahalı die bilirum.yakında bursaya alfa fabrikası açılcakmış duyduuma göre fakat 5 seneyi bulur sanırm.156 yerine aklıma 147 gelmişti :)
ToMbStOnE:focus sport olsa olur die düşünmüştüm onunda vergisi yüksek.corollo hb araştıracağım-nasıl acaba merak ettim,307 tavsie etmiolar,yaris-polo kendi arabamın sınıfında aile arabası olarak görüom :) a serisi merco bakcam onada ama parçası pahalı olur sanırm?
adnan2833: astra 2.0 gsi da baktım kasa yapısı güzel ama vergisi yüksek olur 650 ytl civarında .o yüzden 1.6 bakıom açıkcası.bu arada bende adana lıym ;)
orcinus:honda civic bakıcam ama otomatik vites düşünmüyorum,teşekkür ederim.
marikan:astrasını zor satan arkadaşım 3.16 ti compact aldı (bertone_serhat) hemen her gece caddede kahrediyoruz kalkışlarda hyundai bile boy boy geçio.ama bmw düşünmemin 2. sebebi de patronlarımda hep bmw war şimdi bmw ile işe gidersem çok göze batar ;)
max: corolla hb bakıcam.

son olarak listeyi biraz değiştirdim sayenizde,aslında sanırım ben çok şey istiyorum.mesela tercih edilen araçlar arasında kalkışta birebir
toyota coralla 1.6
golf 1.6
156 (ki buna çok zor inanmıştım ama oldu)
a3 1.6
3.16 ti compact (2002)
corsa b lerin bi çoğu,gsi hariç tabi

yukarıdaki araçlarda yanyana birebir kalkışlarda ön sırada oldum,çoğusunda inanamadım.corsa b nin 1.4 ve 1.6 sında bile öndeydim.benim arabamda ne var bilmiorum ama kalkışları süper .alacağım araçta aynı performansı bulamaycağım ı söyleyenler bile war .
bu arada öneri veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ekleyecekleri varsa bekliyorum.mesela bnm ilk düşüncem megane 2 di gerek kasası itibariyle,yüksek model olması itibariyle ama soğudum sanırım.araştırmaya devam ediyorum

Son düzenleme:
uzun süre kullandınızmı ki bu yargıyı söylüyorsunuz.?

ben golf 8 valf kullandım hiçde fazla yakmıyordu.
16v-8v arasında bir yakıt fazlalı mevcut değil üzgünüm....

Evet kullandım. Yaklaşık 2 sene.

Alfa'ların servisini Fiat verdiği için hem yedek parça hem de servis artık ucuz bildiğim kadarıyla.147 beni de çok cezbeden bir araç ama 2006 kasa makyajlı olanlar.Onların 1.6 120 Hp olanları da 28.000 YTL civarı maalesef. :(

Alfa'ların servisini Fiat verdiği için hem yedek parça hem de servis artık ucuz bildiğim kadarıyla.147 beni de çok cezbeden bir araç ama 2006 kasa makyajlı olanlar.Onların 1.6 120 Hp olanları da 28.000 YTL civarı maalesef. :(
şimdilik çok para çook :) ama ölmeden önce alfa kullanmam lazım.gerek araç içi dizaynı gerek araç dışı görünümü insanı kışkırtıyor açıkcası

eheh problem yoksa problem yok ;)

307 XT BVA tavsiye ederim.. triptonik vites yağmur-park sensörleri, sunroof, esp bunlar artıları bence arabamı almadan önce çok aradım bir tane buldum. o da gasplı çıktı:eek: .. çok hoşuma gidiyor.. arabanın fiziği çok iyi..:D

alfalarda sorun cıkınca bi türlü giderilemiomus ondan dolayı sakat bencede benim eski bertoneden yada megane dan sasma..

Geri