Milli Takimda Prim Skandali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten eğer böyle bi durum varsa ortada ve Burağın sölediği gibi olmazsa yazıklar olsun ne diyelim..sanki final maçında dünya devini devirdiler..bu maçları zaten kazanmak zorundalar..tamam prim verilmesin demiyorum ama bu kadara gerek yok..inş bunlarında sonu basket takımımız gibi olmaz...

sadece komik diyorum... o kadar... bu ülkenin devletten en fazla maaş alan personelinin FATİH TERİM olduğu biliniyor mu? evet gerçek... resmi kayıtlara göre maaşı en yüksek olan kişi FATİH TERİM..
110 milyar maaş aldığını duymuştum.
110 sene çalışıp o parayı göremeyenler var.
maltayla berabere kalınıyorsa primleri ve maaşları hak etmediklerini düşünüyorum.

Bu ülkenin; Kara kışta sokakta yaşadığı için soğuktan ölen vatandaşı,çatır çatır ssk'ya parasını ödediği halde pahalı olduğu gerekçesiyle ssk'dan ilacını alamayan vatandaşı,maaşı yetmediği için 2. bir iş yapmak zorunda olan memuru,kredi kartı borcu yüzünden bunalıma girip intihar eden polisi,ve sayamayacağımız kadar kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren halkı varken,
Zaten para içinde yüzen ve bizim iş yoğunluğundan dolayı hobi olarak bile halı sahada yapamadığımız işi yapan insanlara bu paraları vermesi hırsızlıktır,dolandırıclıktır,yetim hakkıdır,kul hakkıdır...

İnşallah o paraların hayrını göremezler...

Galİba Ben Haksisim
CÜnkÜ YaklaŞik Bİnlerce Üyesİ Olan Bu Formda Sadece 11 KİŞİ Tepkİ Koyuyorsa Durum Aciktir
Gercİ Hala Aklim Almiyor 90 Dakİka İÇİn 126 Bİn Tl

bence abartılı bir rakam,,bu kadar da olmaz yani...

Allahtanki prim alıyorlar,birde almasalar acaba ne olur bu milli takımın hali?

işin ucunda para olduğunu bilmeseler hiçbiri gelipte oynamaz bile. Bu adamlar için milli takım=para. Milletin yarısından fazlası açlıktan sürünsün, bu adamlar 90 dk için yüz milyarlar alsın. Ondan sonra halk bu futbolcuların yüzüne tükürmek yerine alkışlasın. Olacak iş değil.

çok büyük iş yaptılar ya Maltayla berabere kaldılar hak ettiler bide madalya vermek lazım. biz bu kafayla daha çok dunya kupalarında avrupa şampiyonalarında başka takımları seyredip iç geçiririz....

Yanlış ve abartılı bir uygulama. Ölçüsü kaçmış.
Adıda MİLLİ olunca baş döndürücü olmuyormu:confused:
Ülkenin savunması için gönüllü olarak askerliği yapmış olanlar.Yapacak olanlar .Şimdiye kadar şehitlik mertebesine ulaşanların görevleri MİLLİ Değilmiydi acaba:confused: Tamam uygulama olabilir . Ama kantarın topuzu kaçınca bunu söylememek olmuyor.:(

yuh be dedirtecek rakamlar bunlar valla futbolcu olmak lazımmıs işin şakası bir yana yazık günah bu millete sen çalış didin adam senin hayalinde göremeyecegin parayı yenerek bile degil berabere kalarak alıyor yenseler demekki ....

Geri