motor seçenekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: motor seçenekleri

Active Select şanzımanda vites geçişleri hissedilmiyor, o anlamda endişeniz olmasın. Yalnız manuel modda vites değiştirirken ya da kickdown yaparken azıcık geç harekete geçiyor. Tork konvertörlü başka bir otomatik şanzıman kullanmadım, o nedenle bu gecikme süresini kıyaslayamam ama değişim oldukça hızlı ve yumuşak. ևakma otomatik olarak Toyota Multimode ve Opel Easytronic kullandım, bu şanzımanın onlarla hiç alakası yok.  Güvenle alabilirsiniz.

swift arakadaş çok güzel açıklamış.Aklına takılmasın otomatik şanzıman.sollamada yaptım arkama c serisi mercedesi taktım geçirmedim yanımdan. :)
sellektör yapanda olmuor sol şeritte, arkama geçip bekliyorlar.bende yavaşça yol veriyorum keyfi keder. :)
en güzel geriden gelip dip gaz yapınca araba bir kükreme yapınca önde ne varsa sağa çekiyor :) çok denedim o sesi duyupta tepkisiz kalan şöför görmedim. :)
bu arada senin donanım beklemene deyecek.ilk buluşmada görmek isteriz arabanı. :)

inşallah bundan sonraki ilk buluşmada  bende opelciler arasında olurum ayrıca bu aralar yine kampanya oldu pazartesi gidip fiyatı biraz daha düşüreceğim ya  ;)

Geri