Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende pirana avatar kullanıyorum çok memnun kaldım ekranı parlamaz ömür boyu ücretisiz güncelle 250 tlye almıştım geçen yıl
sık sık güncellemeye gerek oluyor mu acaba ?
Üstadım bende piranha var ama söylediğin sorunla hiç karşılaşmadım. Sizin cihaz da bir sorun olmasın.
modelini hatırlayamıyorum ama linkteki arkadan fotosu var, benim asıl sıkıntım video ve müzik kalitesi ile ilgiliydi, linketi çalışmayı yaptım ve ses çıkışını pıoneerin aux una verdim böylece uzun 5 yaşındaki kızım için yüklediğim çizgi-animasyon filmleri izliyodu, asıl sıkıntı ses bitürlü olması gereken gibi değildi, telefunken ile değiştirdikten sonra ise ses tam stereo oldu, ve animasyon filmlerde sinema salonunu aratmıyodu efekter falan müthiş,
birde pıranhada olmayan, en azından benim kullandığımda yoktu, ve telefunkende olan olay şu; naviden önce medyadan müzik açıyorum(4gb dahili ve 8gb sd kartı sorunsuz çalıştıryo) ardından navigasyonu açık rota falan giriyorum, müzik çalmaya devam ediyo en uzun klasörden, sesli uyarılarda ise müziği kısıp sesli uyarıyı yapıyo ve bitince müzik devam ediyo, bu arada sürekli aux a bağlı kalıyo,
bu arada markayı kötülemek amaçlı değil tamamen deneyimlerimden yola çıkarak yazdım,,,
neyse konu kaymasın, arkadaşımıza yardımcı olalım, boş yere polemik olmasın,,,