Nazar var nazar...

Ynt: Nazar var nazar...

gfb1987 link' Alıntı:
Çok Geçmiş olsun.Bunlar ufak tefek şeyler Allah beterinden korusun.
Amin kardeşim

Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun bence sorunlarınız çözülmeyecek gibi durmuyor canınızı sıkmayın. Makas atan insanlara da anlam vermek mümkün değil zaten. Adamın tavrı şaka gibi :S

musician link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun bence sorunlarınız çözülmeyecek gibi durmuyor canınızı sıkmayın. Makas atan insanlara da anlam vermek mümkün değil zaten. Adamın tavrı şaka gibi :S
Teşekkür ederim, açıkçası ben makas atanlara değilde, hız seviyesi 70 olan yolda 71 ile gidene ceza kesip, trafikte abartısız insanların hayatını tehlikeye atan makasçılara göz yuman kurumlara anlam veremiyorum

geçmiş olsun sana da senin canavarada :).dediğin gibi nazar 1 hafta önce ben de hafif bir kaza yapınca durumunu çok iyi anlıyorum

Sercan geçmiş olsun bu aralar Face de falan Vw resimleri paylaşıyorsan araba sana küsmüştür  8)

sallierim link' Alıntı:
geçmiş olsun sana da senin canavarada :).dediğin gibi nazar 1 hafta önce ben de hafif bir kaza yapınca durumunu çok iyi anlıyorum
thnxx Ufakta olsa böle pisi pisine kazalar insanın canını sıkmaya yetiyor :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sercan geçmiş olsun bu aralar Face de falan Vw resimleri paylaşıyorsan araba sana küsmüştür  8)
Yok be abi vw ile işim olmaz benim :) O fotoğraf işi nerden çıktı anlamadım :)

Sercan link' Alıntı:
Yok be abi vw ile işim olmaz benim :) O fotoğraf işi nerden çıktı anlamadım :)

Anlamazsın tabi, neden - çünkü ben de tam anlayamadım  011zaa Face de Vw resmi atan bir başka arkadaşla karıştırdım seni  general__p

Geri