Neler Var Neler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallahİ Bunlarin Hepsi Dogru Neden Mi Arkadaslar Gulmek Icin Gidipte Cizgi Roman Okumaya Gerek Yok Al Gunluk Gazete Oku Neler Var Neler Arkadasimada Bu Paylasimi Icin Tessekkur Ederİm Aci Ama Gercek....

Çünkü dünyanın hiçbir sehrinde, 'Buralarda bir pideci
varmis, ne tarafta acaba?' sorusuna 'Kiymali mi,
peynirli mi?' diye cevap verilmez...

+99 :D

paylaşım için teşekkürler elektrik çarpana gelen elektriği kesmek için kafayı kürekle kırana ne dersin :) o sahneyi gözümde canlandırıyorum da gülmektan karnıma ağrı girdi ooooff of

offfffff offffffff

ekselans0001' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler elektrik çarpana gelen elektriği kesmek için kafayı kürekle kırana ne dersin :) o sahneyi gözümde canlandırıyorum da gülmektan karnıma ağrı girdi ooooff of
+1987:kop: :kop:

kutluhan83' Alıntı:
kendimizle mi dalga geçiyoruz ? yada kime kendimizi güldürmeye çalışıyoruz? şahsen ben gülmedim ülkeme ,vatanıma ,milletime hemşehrilerime gülmek gülünç duruma düşürmekmek, küçümsenmek yakışmıyor bence

eğer insan kendini aşıpta kendi ile dala geçebilirse, inan ki etrafındaki kimse onunla dalga geçmek için uğraşmıyacaktır, ve senin onlarla da dalga geçmene izin verecektir çünkü sen bunu kendine de yapıyorsun:) iğneyi kendine batırırsan, çuvaldızın da karşıdakini acıtmayacağına ikna edebilirsin:good:

:sorry: :sorry: :( :cry: paylaşım için sağol

Türküz gururluyuz herseyi yaparız

Bu pisikolojik savaşın değişik bir versiyonudur. Neden eksiler gündemde tutuluyor. Bunu düşünmek lazım. Bunun hakkında çok şey yazılır.Şukadarını belirtmekte fayda var. Ülkenin kurum vekurluşlarını ,vatandaşını pasifize edeceksin, sonrada bölüp parçalayıp yöneteceksin . Gaye budur. Birazda olumlu yönlerini gündeme getirelim. :( :confused: :( :confused: :( :confused:

Bunlarıda görelim

50 MİLYON $’LIK TÜRK FÜZESİ ALDI

MİLLİ Savunma Bakanı Vecdi Gönül’le sohbet ederken çok önemli bazı gerçekleri öğreniyorum.

Ve biraz da kendimizle gurur duyalım diye bunları iletiyorum.

İşte ilginç bir gelişme:

- Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Dubai Şeyhi Prens El Maktum, Türkiye’den 50 milyon dolarlık füze almış. Üstelik füzelerin ihraç edilişi de çok ilginç bir sohbetle başlamış.

Savunma Bakanı Gönül, Maktum’la sohbet ederken, konu Türk Savunma Sanayii’ne gelmiş. Bakan Gönül, Türkiye’nin bu konuda çok hızlı gelişmeler kat ettiğini söylemiş ve eklemiş:

- "Örneğin çok gelişmiş füze teknolojimiz var."http://preview.hurriyet.com.tr/preview/image.aspx?picid=2794793

Bu söz üzerine El Maktum, 50 milyon dolarlık Türk füzesi almış.

Diğer detaylara gelince...

- Türkiye ilk kez kendi uçak projesini tümüyle kendi teknolojisi ile gerçekleştirmiş. Evet, öyle montaj filan değil. Türk mühendisleri uçağın bütün projesini yapmışlar.

- Türkiye savaş jetlerinin "Cam Kokpiti"ni dijital olarak yapmaya başlamış. Yani pilot eğer yalnız uçuyorsa cam kokpitte yalnız uçuşla ilgili göstergeler beliriyor. Eğer savaş durumu varsa, uçuş göstergeleri karışıklık yaratmasın diye ekrandan siliniyor, yerine savaş göstergeleri geliyor. Üstelik bu göstergeler pilotun kaskındaki camda da belirebiliyor.

- Türkiye telsiz ve paletsiz zırhlı ihracatını da gerçekleştirmiş. Ve tümüyle kendi üretimi..

Evet, Türk mühendisleri bunları yapıyor...

Çevremizde kurulan "Ermenistan" , "Kürdistan" ve "Kıbrıs’ı kaybetme" hortlağına karşılık biraz gurur duyalım diye aktardım bunları...

Mühendislerimizi kutluyorum. Hürriyet gazetesinden alıntıdır.(Fatih çekirge)

Geri