Octavia & Jetta ?

Octavia mı Jetta mı ?

• Octavia 1.6 tdi full

Oy: 23 37.7%
  • Jetta 1.6 tdi full

Oy: 38 62.3%

• Kullanılan toplam oy
    61
kesinlikle katılıyorum.bir arkadaşımda 98 polo vardı bomboş bir arabaydı.wv donanım sunarken sanki yeni icat olmuşda bunun sorumluluğunu ve kullanım hakkını kendilerine vermişler gibi hareket ediyor.90 model senatörde klima abs 4 disk fren varken aynı yılın passat yada jetta sında ne donanım vardı acaba.wv Türkiyede haketmediği bir ilgi görüyor bence.asla para verip almayacağım bir markadır.l love opel&benim vectra:)

+1000 ama modeli fazla yüksek söyledin :) 80 küsür modellere bile koydu opel o dediklerini :) diplomat mesela rekordlarda bile var sanırım :) 80 li yılların passatları jettaları ve golflerinin iç aksamı bile düşündürücü geldi hep bana..ama tabi yeni passat jettaya v.s. laf edemem ciddi araçlar..

Elbette Jetta. Kullandım, beğendim.

2001 vectra'dan inip jettaya binilir mi sizce ?

arada ki yaş farkını düşünürsek... ;)

bunun yanında şimdi bazıları vectra d jetta c segmenti diyecek ama ben diyorum ki yeni c segmenti araçlar bizim d segmenti vectra'lara taş söktürür.

aracı sürme esnasında içeri ses alma olayı yaşadınız mı ve iç tasarım olarak kullanılan malzeme kalitesi nedir ? 2001 vectra'dan inip jettaya binilir mi sizce ?
En fazla 100 km/h hız yaptım. Onda da müzik son ses açıktı, ses olayına dikkat edemedim. Ama aracın sahibi 110-120'den sonra rüzgar sesinin olduğunu söylüyor. Malzeme bir Golf gibi değil, farkı hissedebiliyorsunuz. 11 yaşındaki Vectra'dan inilirse Jetta'nın dolusuna binilir düşüncesindeyim :) Belki de benim 10 yaşındaki renodan sonra çok lüks gelmiştir bana. Boşline trendleri almayın bence jantsız, sis farsız falan hiç hoş durmuyor.

En fazla 100 km/h hız yaptım. Onda da müzik son ses açıktı, ses olayına dikkat edemedim. Ama aracın sahibi 110-120'den sonra rüzgar sesinin olduğunu söylüyor. Malzeme bir Golf gibi değil, farkı hissedebiliyorsunuz. 11 yaşındaki Vectra'dan inilirse Jetta'nın dolusuna binilir düşüncesindeyim :) Belki de benim 10 yaşındaki renodan sonra çok lüks gelmiştir bana. Boşline trendleri almayın bence jantsız, sis farsız falan hiç hoş durmuyor.

bende trendline falan düşünmüyorum cmofortline veya highline düşünüyorum ... ama bakalım araştırma aşamasındayım henüz. daha yerinde gidip inceleme fırsatım da olmadı test sürüşü yapmak isterim en kısa zamanda =) ondan sonra daha net kararlar alabilirim.

boşver bunları..Toyotoya git:D

toyota bana çok boş geliyo ya. ben araba alıcaksam alman olmalı japona pek sıcak bakmıyorum.

Geri