Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bu tavrı anlayamıyorum Kusura bakmayın Aykan Bey,4 sene ilköğretimde çalıştım en kötü müfettişlerle muhatap oldum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bakanlık müfettişlerinden teftiş geçirdim 2 defa alışığım ama alışık olmaığım durum şu liseleri denetleyecek olmalarınının size bir karı var mı?Biz denetlenince siz maaşla ödüllendirmemi alacaksınız onu anlayamadımHehe haber doğruysa buna sevinirim işte!
Biraz da liseleri deli etsinler. Biraz da onlarla uğraşsınlar. Hep mi biz, hep mi biz canım!![]()
Yahu bu tavrı anlayamıyorum Kusura bakmayın Aykan Bey,4 sene ilköğretimde çalıştım en kötü müfettişlerle muhatap oldum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bakanlık müfettişlerinden teftiş geçirdim 2 defa alışığım ama alışık olmaığım durum şu liseleri denetleyecek olmalarınının size bir karı var mı?Biz denetlenince siz maaşla ödüllendirmemi alacaksınız onu anlayamadımÖğretmen camiasının yüzünün yerden kalkmamasının ve her önüne gelen tarafından tokatlanmasının altında bence bu yaklaşım var.Biz hala nelerle uğraşıyoruz sevinirmiş??? Sevin bakalım belki başın göğe erer,saygılar öğretmenim
![]()
Sayın meslektaşım,
Meslekte onuncu yılımı çalışıyorum. Son 4-5 yıldır müfettişlerin hiçbirini kaale almıyorum. Kendi bildiğimi okuyorum. Dersimi izlemeye geldiklerinde bile program dışına çıkıyor kafama göre ders işliyorum. O esnada çok ilgisiz bir şey anlatsam bile duymazlar. Çünkü dinlemiyorlar. Bu mudur yani!
Eğitimin denetimi bu şekilde olmaz sayın hocam! Yılda bir kez dersime gelip de beni dinleyerek bana not verecekse o muhterem, eksik olsun! Gitsin, gelmesin! Size gitsin, başkasına gitsin! Bu kadar lakayıt bir eğitim sisteminde ancak bu şekilde davranınca kendimi rahat hissediyorum, kusura bakmayın.
Bir de bana öğretmenler arasındaki birlikten söz etmeyin hocam. Yaklaşık 1 milyonluk bir cehalet ordusundan (sözüm herkese değil elbet) birlik, dirlik olmaz! Önce öğretmenimiz düzelecek sonra toplum düzelecek. Türkçe bilmeyen, konuşmayı beceremeyen Türkçe öğretmeni var bu memlekette hocam!
Şimdi bütün bunlar ve daha fazlası gün gibi ortadayken, eğitimin içinde bulunduğu açmaz ortadayken müfettişler liselere de gidecekmiş. Amaaaaaaaan bunlarla mı uğraşacağım! Giderse gitsin banane! Gitse ne olur gitmese ne olur! Bana geliyor da ne oluyor!
Boş işler bunlar... El birliğiyle eğitimin ve memleketin içine ettiler, bizim uğraştığımız şeylere bakın. İçim yanıyor içim!
Çekememezlik değil meslektaşım. Bize geliyorlar onlara da gitsinler gibi çocukça bir yaklaşım içinde değilim. Benim tepkim çok daha farklı! Bilmiyorum anlatabildim mi?
Bugüne kadar bir tane adam gibi müfettişe denk gelmedim. Sorduğum soruya vereceği cevaptaki bilgisiyle ezmeli beni müfettiş. Gerçekten ondan faydalanabilmeliyim. Kısacası beni denetleyecek adam benden üstün olmalı ki işin esprisi olsun. Bugüne kadar denk gelmedi maalesef...
Babam "Öğretmen ve idareci olamayanlar müfettiş olur." der. Haksız değil gibi...
İskenderun'da kış bitti sayılır. Şurda bir ay sonra her yer günlük güneşlik. Ver elini Akdeniz!
Ohh be nasıl kurtuldum Gaziantep'ten!![]()