ogs kaçak geçiş yaptım :S

OGS cezasının peşinden hiç koşmayın bizim araca internetten sorguladığımda bir kaç ceza çıkıyordu fakat aracı devrettik hiç bir borç çıkmadı ama hala internette ceza var gözüküyor :)

http://ihlal.kgm.gov.tr/otoyol/

bizim şirket aracına 2006 temmuzdan geldi 19 tl oha dedim:) 3 yılda anca gelmiş. karıncaya koyupmu yolamışlar ne:)

Ducatoya baktım ikitane 2006 dan kalma ceza gözüküyor :D

Anam :confused: Bİzimde Ceza Çıktı Plakanın Kayıtlı oldu adres ikamet adresimiz deil ne yapmamız lazım ?

TARİH PLAKA NO MERKEZ BÖLGE İSTASYON ÜCRET 5/5/2008 7:43:02 PM 34VP4641 Ana Kontrol Merkezi Mahmutbey-Edirne Otoyolu Mahmutbey 60,50 5/5/2008 8:21:55 PM 34VP4641 Ana Kontrol Merkezi İstanbul-FSM Köprü FSM Köprüsü 35,75 5/5/2008 9:13:57 PM 34VP4641 Ana Kontrol Merkezi İstanbul-Ankara Otoyolu Batı Hereke 19,25

Valla köprünün yoğun olduğu zamanlara denk gelmişsem hiç bekleyipte zaman kaybedip arabayı yormaya değmez diyip basıyorum genelde.

Valla köprünün yoğun olduğu zamanlara denk gelmişsem hiç bekleyipte zaman kaybedip arabayı yormaya değmez diyip basıyorum genelde.

ohoooo bi kere köprü trafiğine girmeyle araba yoruluyorsa ölmüş bizimkiler :D

OGS cezasının peşinden hiç koşmayın bizim araca internetten sorguladığımda bir kaç ceza çıkıyordu fakat aracı devrettik hiç bir borç çıkmadı ama hala internette ceza var gözüküyor :)

http://ihlal.kgm.gov.tr/otoyol/

şimdilik kaçak geçiş gözükmüyor bende. Ne zamandır üşeniyordum meğersem iş bankası internet şubesinden sipariş verilebiliyormuş bugün ogs cihazı siparişi verdim artık sıra beklemeye son :)

şimdilik kaçak geçiş gözükmüyor bende. Ne zamandır üşeniyordum meğersem iş bankası internet şubesinden sipariş verilebiliyormuş bugün ogs cihazı siparişi verdim artık sıra beklemeye son :)
hayırlısı olsun... kaçak sistemi düzgün çalışmadığından dolayı bazısına ceza geliyor bazısına gelmiyor... belki bilgisayara geçene kadar ogsniz çıkar ordan otomatik bir geçişi düşer...

hayırlısı olsun... kaçak sistemi düzgün çalışmadığından dolayı bazısına ceza geliyor bazısına gelmiyor... belki bilgisayara geçene kadar ogsniz çıkar ordan otomatik bir geçişi düşer...

bugün itibari ile karayolları internet sitesinde kaçak geçişim gözüküyor.

6/28/2009 8:02:41 PM35AT5794Ana Kontrol MerkeziÇeşme-İzmir-Aydın OtoyollarıIşıkkent 24,75

bu cezayı nereye yatırmam gerekiyor?

2007 de ben de geçiş yapmıştım.cezası daha yeni geldi :d 128 tl :D

Geri