OMVL otogaz sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra bor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaan arslanlı, sanırım sen yanlış anladın. taktırdığımda program atılmadı.atılsaydı bir anlamı yoktu zaten. çünkü tankta gaz yoktu. montaj işi bittikten sonra ilk kez bismillah gaz almaya gittiğimizde araç lpg ye geçmedi. bu da doğal çünkü program daha atılmadı.sonra dükkana dönüp program atıldı ve araç gaza geçti. şimdi sorunsuz kullanıyorum. sanırım omvl taktırdım diye içerledin. üstelik senin gibi usta afyon da yok. brc taktıracağım diye ankara ya sana gelmem mantıksızlık olurdu sanırım. öyle bir yazı yazmışın ki sanki merdiven altı bir ustaya gitmişim gibi. lütfen. Biz öğretmenler kendi camiamızda birbirimizi halka karşı kötülemeyiz hiç bir zaman. sadece kendi içimizde konuşursak konuşuruz. siz ustaların da birbirine saygısı olsun lütfen. ayrıca taktırdığım kişi benim akrabamda değil, onu korumak gibi bir niyetimde yok. saygılarımla.

merhaba hocam bende afyonda ikamet ediyorum gorevim sebebiyle.. Ve afyonda bu işin erbabının olmadığı kanısında olduğum için lpg taktıramıyorum. bu yuzden kaan beye birkaç msj yazmıstım. İyi bir cesaretle taktırmısınız. ama ben İşin sadece o anlıkla sınırlı kalmasından yana değilim.. montaj yapıp arabayı çalıtırmakla iş bitmiyo malesef.. İlerki gunlerde yasayacagımız proplemlerde ilgilenebilecek Basından savmayacak Dahada doğrusu Tam anlamıyla Yetkili Servis olayı var.! Ve buda AFYON da yok..!

sizin yazdıklarınızdan yola çıktım. ustanın size araç lpg'ye tam uyum sağlamadı demesi ne demek??? bir araç zaten en başta uyumunu sağlar. benzin ve lpg arasındaki farkı anlamazsınız bile. ustanız belliki başından savmış. sonra gel program yenileyelim olmaz :)

ben işini iyi yapan ustaları her yerde överim, ve gerekirse müşteri de yönlendiririm. ama takdir edersiniz ki işini kötü yapan ustalar lpg montaj atolyelerine zarar veriyorlar. bu camiaya olumsuz gözle bakılmasına neden oluyorlar. bu tür ustalarıda(?) övmemizi bekleyemezsiniz. amacımız 1 seferde hatasız montaj ve programdır. ve yaparız...

siz geçen hafta benden randevu talep ettiniz, bende bu hafta için verebildim. işlerimin yoğunluğundan dolay. size gel diyebilirdim, montajı yapıp yapıştırma programıda aracınıza atıp, daha sonra tekrar gelin diyebilirmiyim. iş ahlakına aykırı bir kere..bir aracın 1 günde çıkması lazım, 3-4 saatte değil...

neyse, sorunsuz sürüşler dilerim...

kaan arslanlı, sanırım sen yanlış anladın. taktırdığımda program atılmadı.atılsaydı bir anlamı yoktu zaten. çünkü tankta gaz yoktu. montaj işi bittikten sonra ilk kez bismillah gaz almaya gittiğimizde araç lpg ye geçmedi. bu da doğal çünkü program daha atılmadı.sonra dükkana dönüp program atıldı ve araç gaza geçti. şimdi sorunsuz kullanıyorum. sanırım omvl taktırdım diye içerledin. üstelik senin gibi usta afyon da yok. brc taktıracağım diye ankara ya sana gelmem mantıksızlık olurdu sanırım. öyle bir yazı yazmışın ki sanki merdiven altı bir ustaya gitmişim gibi. lütfen. Biz öğretmenler kendi camiamızda birbirimizi halka karşı kötülemeyiz hiç bir zaman. sadece kendi içimizde konuşursak konuşuruz. siz ustaların da birbirine saygısı olsun lütfen. ayrıca taktırdığım kişi benim akrabamda değil, onu korumak gibi bir niyetimde yok. saygılarımla.

:ozur: kaan arslanlı kusura bakma, geçenki yazım için özür dilerim. sanırım biraz sert yazdım. dün plan ve projeyi almak için ustaya gittim. neden bana 3-4 gün sonra gelde programı yenileyelim dedin kendisine. yok hocam dedi. program bir sefer atılır. ben sadece ertesi gün uzun yola çıkacağım dediğin için genel bir kontrol yapalım dedim. dei bana. sanırım oruç kafama vurmuş olacak ki, ben yanlış anlamışım. bir de siz bana bir daha gideceksin, gideceksin..... diye yazınca sanki kandırılmışım gibi moralim bozuldu. tekrar tekrar özür dilerim yazdıklarım için.

1999 Model Astra Ya Dİreksİyon Almak İstİyorum Yirtiklar Var
Fİyatlari Nerelerde Bİlen Varmi
TŞk.

Geri