'Onlara paha biçemezsiniz' başlıklı haber...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tek kurtuluş eğitim...

Ve bu kurtuluş mücadelesinin yegane askerleri öğretmenlerimiz..

Ülkedeki en ulvi, en mukaddes, en kıymetli görevdir üzerlerindeki..

orda öğretilen bir harfin hakkı 40 yıl kölelik değil, ödenemez..

Saygılar..

Arkadaşlar sanırım Turkcellin reklamlarında bi bayan öğretmen çıkıyor..bu geçmişten beri gelen kız çocuklarının okula gönderilmesi kampanyası bünyesinde okutulmuş ve şimdi o bayan doğuda bi ilde öğretmenlik yapıyor ve sadece aldığı maaş 300-400 ytl civarı...bence doğuda bu eğitime verile değer eşitsizliği giderilmediği sürece yurdumuzun o bölgelerinin kalkınması diğer bölgelerle eşit seviyelere getirlmesi zor gibi gözüküyor...

Güneydoğu da görev yapan bir öğretmen olarak bende sizler gibi düşünüyorum.Çok zor şartlarda çalışan öğretmenlere maalesef bakanlık destek olmuyor kendi başının çaresine bak mantığıyla yaklaşıyor.

doğuda, dağ başında, her türlü zorlukta görev yapan öğrentmenlerimize ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz..

abi okulu bitiripte atanamayan çok öğretmen var (bunlar arasında bende varım:( ) doğuda da öğretmen açığı çok bi çaresini bulup öğretmen atasalarya oralara. bunlar ancak kendi ceplerine zam yapar. o meclise girene bişeyler oluyor zaten. suyundanmıdır nedir :D:D

24 kasımada daha çok war ama neden şimdi akıllarına geldiki hem burda asıl kriter öğretmen olmak değil görevinin gerekçelerini yerine getiren hertürlü devlet çalışanı önemli sırf öğretmenler değil.

dediğiniz doğru fakat şunu hatırlatmak isterim. oradaki çocuklar eğitimsiz olursa bunun bedelini bu millet öder,şimdi oldugu gibi.Bunun önüne geçebilmek içinde eğitime öncelik verilmeli.sorun benim atanıp atanmamam değil ,önemli olan eğitimsiz insanların kalmaması.siz temeli sağlam attıktan sonra o insanları kandırmaları güçleşir ve bu tür sorunlarla ugraşmak zorunda kalmadan gelişiriz.

24 kasımada daha çok war ama neden şimdi akıllarına geldiki hem burda asıl kriter öğretmen olmak değil görevinin gerekçelerini yerine getiren hertürlü devlet çalışanı önemli sırf öğretmenler değil.
Söylediğine katılıyorum.Ancak öğretmenlerin farkı en ücra yerlerde tek başlarına çalışmaları.

hakılsın da okulu olmayan köy yok ve buralarda en az bir öğretmen görev yapıyor..köyde başka hangi kurum varki...6 ay yollar kapandığı için başka yere gidemeyen bir memur var mı başka...:(

Geri