hea onu bekliodum zaten ben almadım ama cıkmıcak dedıler dedım bekleyım dedıler 2013 111. yıl warken kacırmak ıstemedım gayette memnunum abı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hea onu bekliodum zaten ben almadım ama cıkmıcak dedıler dedım bekleyım dedıler 2013 111. yıl warken kacırmak ıstemedım gayette memnunum abı
: yok abı ne 5 arabası okul bitenece bunlayız yaw j kasa sedan cıkarsada bakacaz artık o zaman neler olacak bıtecek ne kadar gec cıkarsa bizim için o kadar iyi olacak gibi bu arada sonradan takılan sunroof fiyatı aldım bizim sedanlar için 1450 tl diolar kazıkcılık bu resmen
![]()
Kontağı açtıktan sonra arıza ışığının sönmemesi sorunu 4. kez götürdüm servise ilk 2 sinde programa bağladılar düzeldi tekrar geldi 3.sünde şalteri değiştirdiler şimdide opel merkez mesaj atılacak şuan düzelmiş durumda ama tekrar geri gelecke biliyorum..
ben uzun yolda cok memnunum abi hatta konu açılmıstı laf kaç basıyora gelince kadranda 250 görünüo bizim araçlarda benzinde dizel hiç kimse söylemedi ama dizelde görüyordur bence en az 240 yanı azten 230 felan rahat yapıyor araç ama ışıklarda zaten kualgımı tıkıom önüme bakıyorum![]()