Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde korna zembereği bozulmuştu bende içini açtım baktım oldukça basit bir sistem olduğunu gördüm. İletken şerit dip kısımdan kırılmış, ben de komple kesip yerine kablo sardım oldu bitti
Bu şekilde taktıysan, tam tur sol yaptığında sardığın kablo kopar Suat. Kabloyu dibe sarmışsın bol bırakman lazım, o zamanda dağılacaktır. bence dipten kırılan malzemeyi tamir etmeye bak
Bu şekilde taktıysan, tam tur sol yaptığında sardığın kablo kopar Suat. Kabloyu dibe sarmışsın bol bırakman lazım, o zamanda dağılacaktır. bence dipten kırılan malzemeyi tamir etmeye bak
Koskoca Opel forumunda Calibra ile ilgili konuya ara vermişim ayıp bana
En baştaki resimler silinmiş umarım ilerde vakit bulur da linkleri yenilerim. Şimdilik geçmiş zamanda yaptığım değişiklikleri paylaşayım. Calibra bir tutkudur...
Farlar manuel ayarlıydı bende içerde tesisatı olduğu için far ayar mekanizmasını getirip montajını yaptım.
Calibra'ların bazı modellerinde yağ soutucusu varken bazılarında yok. Benimkinde de yoktu ama boş dururmuyuz. Yağ radyatörünü temin ettik ve montajını yaptık.
Geri görüş özellikli ünite alınca arkaya bir kamera takayım dedim. Elimde çok fazla foto yoktu sadece karmaşanın resmi var
Şurda görünen ünite (Şu anda bu takılı değil) Bu resimde de kararan dikiz aynası montajını yapıyordum.
Araç kamerası almayı düşünüyordum ama aceleci davranmıyordum. Riegerin arka spoyleri varken arkadaki araçların far ışıklarını kesiyordu fakat spoyleri çıkartınca elim sürekli aynaya gider olmuştu. Önce Vectra C lerin aynasını alayım dedim ama sonradan onların sadece artı eksi ile çalışmadığını öğrendim. Ben de Çinli amcalarımızdan yorumları en çok ve en olumlu olanlardan satın aldım. Yaklaşık 1.5 senedir de kullanıyorum bir sıkıntı çıkartmadı çok şükür.