Passat CC, markanın(vw) satış stratejisindeki başarısını gösteriyor. İnsignia insignia dedik adamlar Passat CC'yi sürdüler hemen, olayı da bitirdiler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili arkadaşım ben şu anda istanbulun siteler açısından en yoğun bölgesindeyim nerden baksan her yer site dediğim gibi burda her çeşit araba var parasına bakmaksızın işe servise giderkende sitelerin içinden geçdiğim için arabalara gözüm çok fazla takılır burda bir ton passat var bmw mercedes bolcana audi var ama inan bir iki tane dışındaki onu gördüğümü bile hatırlamıyorum bir iki taneyi dememinde nedeni hani kıyıda köşede park halinde olabilir ondan opsiyon koydum yoksa inan hiç ama hiç insignia görmedim.
o satış rakamları neye göre hangi ülkeye göre kime göre verilmiş bilmiyorum şirketlerin her zaman satış rakamlarını şişirdiği bilenen eski bir gerçek..
ama ben garajlara ve sokaklara bakdığım ve edindiğim izlenimden hangi arabanın sattığını kağıt üstündeki rakamlardan çok daha iyi kendimce idrak edebiliyorum
insignia hiç görmüyorum bulunduğum ve çalışdığım yerde istanbulun kalbur üstü kesmi denilen bir yer zincirli kuyu burda binlerce araba vardır daha insignia bir kaç tane dışında hiç görmedim hatta bazı şirket garajlarında komple jeta ve passatlar var adamlar filo olarakmı almışlar komple bütün çalışanlarmı almış bilmiyorum ama inan insignia hiç yok.. yani gördüğümden edindiğim izlenimden türkyie manzarasınıda çıkartabiliyorum..
şu anda buralarda en çok satan araç mesela passat jetta audi her garajda 3 er 5 er tane mevcut..
benim ne audim var ne passatım ne jettam benim opelim var bunları okurken bunuda aklında bulundurmanı isterim.
konuyuda şöyle bağlamak isterim dersen opel yokmu opel peynir ekmek gibi var her yerde astra özellikle astranın yeni sedanı hb i corsalar hatta zafira vectra bile bolcana var ama insignia görmedim görmüyorum yalanda diyemem var diye sırf marka sempatizanlığı yapmak için..