Bu konuda facebook sayfalarında ve bazı forum sitelerinde, araç donanım ve eksiklikleriyle ilgili baya bir serzeniş var. Bu konuda bence ya bilgi eksikliği oluyor ya da araç alırken lambur lumbur alanlar var. Çünkü benimde Opel ve opelin sınıflarıyla alakalı 0 bilgi sahibiydim. Ama şuan sizler sayesinde ve aracımı almadan önce araştırmaları yapmıştım, bunun için park sensörü, geri görüş kamerası, multimedia vs. eklettirdim. Çünkü malüm şartlarıda göz önüne getirirsek ve ben 0 alırken aracı, beklemedim gelen araçlardan birini seçtim, istediklerimi eklettim ki zaten 1 hafta sonra aracın fiyatı değişti, onuda geçtim şuan aracın fiyatı tamemen başka noktalara geldi.
Yalan yok gönül isterdi BMW'nin yeni kasasından birini alalım ama pandemi sürecinde iş yaşantımızda ve harcamalarımızda biraz kıstık. Bence tekrar söylüyorum, birazcık bu araç konusunda mızmız olmamak gerekiyor. Bu fiyata göre şuan için gerekli donanımlar bence iyi, çünkü başka seçenek yok.
Adminlerden rica, Astra J paketleriyle ilgili cosmo- sport - edition plus vs.vs kaç yılına kadar var, özellikler ne gibi bir konuyla üyelerimize konuyu sabitleyip bilgilendirme yapmalarını rica ederim. Aşırı bir bilgi kirliği var en azından biz ve bizim gibiler doğru bilgilensin isterim. Ayrıca konu varsada, bulamadım diyebilirim.
@Hasip @omeroz @Murat @06Berkay