opelim.net e ait bir logo var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan irfan_1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizi beğeniyoruz...:) :tesk:

JOCCO' Alıntı:
Arkadaşlar, yönetim olarak biraz seçici davranıyoruz, zor beğeniyoruz. İnanın ortaya güzel birşeyler çıkacak. Sizden isteğimiz biraz daha sabretmeniz ve bize güvenmeniz..

Bence çıkarmak gibi bir düşünce yoksa bunu paylaşmak gerektiğine inanıyorum. Ben bunu beyenmeye bağlamıyorum sonuçta bu kadar zor bir olay olacağını zannetmiyorum.

bence çıksın artık da yapıştıralım arabamaza şu sticker ı ben geç kalındı diyorum biraz

evet stiker cıksın güzel olur yolda birbirimizi tanırız:)

kutluhan83' Alıntı:
bence çıksın artık da yapıştıralım arabamaza şu sticker ı ben geç kalındı diyorum biraz
:good:

evet cıksın bı logo ii olur yaa..

:) walla bencede çok güzel olur ...

Gerçekten site bilgi hazinesi yeni üyeyim ama bilmek istediğim her konuyu rahat buluyorum Buraya emeği geçen Site Admini ,Modlara çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir imkanı bizlerle paylaştıkları için emeklerine yüreklerine sağlık...
Ayrıca forumda sıcak ve dostça arkadaşlıklar var yardım istendiğinde herkes kendince yorumunu yapıyor ne kadar güzel herkese ayrı ayrı teşekkürler ...
Sağlıcakla dostça kalın....

güveniyoruz onur abi ne demek bekliyoruz stıckerları

söylenenlere göre uzun bi süredir bu beğenme işi devam ediyomuş? sticker seçilene kadar Türkiye 2 seçim geçirecek... başbakan bile 1 günde seçiliyo...

Geri