Opissss!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sn:serkan bey aracınızın fotograflarından ve danışmanlarımız ve kaporta şefimizin vermiş olduğu bilgilere istinaden aracınızın geldiğinde çekilen fotograftada azda olsa gözükmektedir bu işlemi yapmış olduğunuz hasara baglama ihtimalimiz yoktur hasar yeri ile farklıdır fakat bu kadar küçük bir yeri boyatmatı düşünürseniz sizin memnuniyetiniz için ücretsiz olarak işleminizi yapabiliriz vereceginiz kara dogrultusunda müşteri hizmetleri bölümü belgin hn arayarak size randevu konusunda yardımcı olacaktır.342 10 20/198 Aşağıdaki resmide göndermişler.(Arabayı teslim ederken) ve hasarlı yeri işaretlemişler sizce aşağıda işaretlenen yerde göçük var gibi duruyor mu???

walla serhan geçmiş olsun öncelikle. resmi kaydettim fotoşda felan iice büyüttüm çok bozulmada olmadı göcük yok bence :)

bikere serkan değil orda bi yanlışlık war:D 2.si orası kalsın taş sekti dersin bişi olmaz ama onun yerine bence sana xenon far yada sis farı teklif etsinler:D

bikere serkan değil orda bi yanlışlık war:D 2.si orası kalsın taş sekti dersin bişi olmaz ama onun yerine bence sana xenon far yada sis farı teklif etsinler:D
kesinlikle :D

abi inşşşlah başına gelen güzel olaytlarıda anlatırsın anlatımın mükemmel:))) 2 kere okudum inanki:)))

walla serhan geçmiş olsun öncelikle. resmi kaydettim fotoşda felan iice büyüttüm çok bozulmada olmadı göcük yok bence :)
KADİR bence de yok orda arabayı teslim ediyordum.Arbanın işi bittiğinde göçük vardı zaten onlar yapmış işte:D :D :D

Allahını seversen yaz yaa:))) uzun zamndır okumaktan böyle keyif almadım:)))

15 dakkika sonra yeni bi topic de anlatırım arkadaşım;)

Geri