neyapalım biz essentia ya biniyoruz ama senin gibi olmayan bebeğimize de don biçmiyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başladık gene![]()
anlaşılan forumda istenmiyorum..bunada saygı duyarımm..geçici olarak rahatsızlık werdiysem kusura bakmayın...artık yokum forumda![]()
![]()
neyapalım biz essentia ya biniyoruz ama senin gibi olmayan bebeğimize de don biçmiyoruztahsile gelince merak etme bu sitede en az tahsilli insan bile seni 10a katlar tersten okur.o nickle kaç adam vurdun çocuk
counter oynamayı seviyosun ama ölmeyi sen bayılmak sanıyosun galiba fazla silahlı smile kullanma gaz yapar
bilader yalnız senn tahsil durumunu çok merak ediyorum..forumdan ayrılmadan önce yazarsan çok sevinirim..tabii bukadar cesaretlysen
lise terk.bi sorunmu var?
tamam bnde bunu istiyordum..bnde bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim...![]()
kralsın seni admin yapalımneyi ispatladın?insanları eğitimleriyle yargılma yaptıklarıyla yargıla sana bir abi tavsiyesi.hem çok güzel bir laf var tahsil cehaleti alır eşşeklik baki kalır.çokta güzel bir bölümün var kendini butarz konuşmalarla yıpratma....