park parası, önemli !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orcinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçenlerde trt de alan razı satan razı prog.nı izliyordum. anlatılan şey ilginçti. neresi olursa olsun, yarım saate kadar ücret alınamazmış kanunen! ve şu tavsiye edildi. para istenirse hiç tartışmayın, kanunu hatırlatın hala öde diyorlarsa giriş çıkış saatinizi ve para ödediğinizi belirten fişi isteyin. fişi tüketici hakem heyetine verin. bu işlemi 5 kişi yaparsa, yani 5 kez haksız yere para alınırsa o kurumun otopark işletmesini yürüten firmaya hem para cezası kesiliyor hem de işletme hakkı geri alınıyormuş. adam 5X5=25 ytl için trilyonlardan vazgeçermi diye de sordular. kurum farketmiyormuş arkadaşlar. hastane, postane, otogar vs. bilgilerinize
memlekette otopark mafyaları hüküm sürerken,bu tür uygulamaların sonuç vereceğine inanmıyorum.5 lira için canımızdan olmayalım sonra.
paylaşım için teşekkürler.

TEŞVİKİYE DE 5 saat için 14 ytl verdim geçen ay, inanın çok dokundu.

arabayı çizerler..

5 ytl için 100 ytl mahkeme harcını yatırıp, dava açıp kazanacak adam bence yoktur. Ha bu arada şunu söyleyeyim. İzmir de Çankaya çok katlı otoparkı senelerdir belediye tarafından işletiliyor. Bunca yıldır girer çıkarım daha para almadıklarını görmedim. Daha o yetmezmiş gibi, gece kalınca 2 gün ücreti alıyorlar.

öyle diyorsunuzda adama yasak kardeşim dedin. oda tamam kardeş yasak ücret almıyorum dedi. sonra gelip arabayı aldın veeeeeeeee işte büyük sorun da bu olacak: aracınızda bir kaç derin iz bulursanız şaşmayın :(:(
polemiğe girmeye gerek yok ;)

öyle diyorsunuzda adama yasak kardeşim dedin. oda tamam kardeş yasak ücret almıyorum dedi. sonra gelip arabayı aldın veeeeeeeee işte büyük sorun da bu olacak: aracınızda bir kaç derin iz bulursanız şaşmayın :(:(
polemiğe girmeye gerek yok ;)

dava açmıyorsun. fişle dilekçeyi veriyorsun o kadar. girerken bu muhabbeti yapmıyorsun. otopark paraları genelde girerken alınmıyor, çıkarken ödüyorsun. illa öde derse zaten ödüyorsun, sonra dilekçeyi veriyorsun. 5 dilekçeyle olay tamam. bu kadar.

Geri