passat 1.8T dyno

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süper :):)

Gerçekten süpermiş samet abi:good: 1.8T Tnin hakkını göstermiş DYNOda:) peki egzoz bu kadar etkisi varmıymışya:( taksakta saolsun trafikçiler sökecek:D o yüzden onu iptal edecez ama aklımda kutu içi filtreyle performasn bujileri var:) açık takmayı düşünüyorum lakin biraz o ince detay isteğen bi durum olduğu için kutu daha mantıklı geliyo:)

fena değil işte :D:D:D:D
:hıh:

diger arkadaşlara teşekkürler,

Burak sana gelince benim egsozumdan hiç bir şekilde ses cıkmaz.
her egsoz egsoz değildir;)
araba bagırınca hp artmaz;)
egsoz kaliteli uygun olunca vermesi gerekeni verir, verdiğinide gördük hep beraber benim dynod-- yurtdışı forumlarında bu susturucudan 7-8 arası güç alındıgı yazıyordu işte bizde o civarda aldık:)
filitre etkiside var işte bide,

güzel oldu tahminimden iyi oldu:o

egsoz kaliteli uygun olunca vermesi gerekeni verir, verdiğinide gördük hep beraber benim dynod-- yurtdışı forumlarında bu susturucudan 7-8 arası güç alındıgı yazıyordu işte bizde o civarda aldık:)

Başlığı canlı tutacak ya arkadaş:D :D :D :D

İyi iyi, canlı kalsın bu başlık.21'inde geiyorum, hafta sonu da oradayım.Bi de yakından görmüş oluruz. :)

Walla samet abi burda polis işi sıkı tutuyo artık;) zaten bende sesli egzoz hp artırır demedimya:o hatta geçen samet abi durdu evrakları tamam görünce araca baktı yok neymiş aracı orj. olması gerekmiş bu egzozun sonunda nikelaj ne işe yarıyo dedi dedim abi memur bey süs o yani abart yok içinde dedim kaputu aç bakalım sen konuşçağına dedi neyse kutuyu açtırdı gaza bas dedi sonra bagaja baktı anlayacağın üç dört genç bulunca bişey bulurum ümidiyle durdurdu şimdi ses çıkmasa bile %100 çevirir ben biliyorum:) ayrıca kaliteli egzozlar zaten gürül gürül ses çıkartan egzozlar değil elbette:) BORLA forever :rock ama hiç bi zaman araçlarıma takamıcam heralde:D :o Tekrardan beygirlerin keyfini çıkar derim Samet abi gerçekten veriler çok güzel;)

İyi iyi, canlı kalsın bu başlık.21'inde geiyorum, hafta sonu da oradayım.Bi de yakından görmüş oluruz. :)

gel abi gel benim trafige kapalı bi otoparkım var deneriz:)

Geri