apartman olayı aıdat olayı zaten apayrı bısey benım baba yonetıcı oldu kesın kavga cıkcak adam aıdatını 6 aydır vermıyo bıde toplantıda boburlenıyo demedıgı kalmıyo vercem ay basına dıyo kac ay bası gectı gene aıdat yok... bızımde asansor yapılcak sozde para vercekler peee...
usta bence merkezı ısıtma olayı cok ama cok sacma bısey herkezın ayrı olmalı tamam catı yalıtımıdır dıs cephedır cok mantıklı seyler ama bu merkezı sıstem bence sacmalık bızım ulkemızde.. hep kavga dovus cıkarcak bı olay ben takıp ısı yapıyorum ızmırde soyle sacma bı yasa var 6 haneyı veya 5 katı gecınce asagıya ızsu tek su sayacı akıyor sen ara sayacla ayırıyosun mesela kac daıre var 20 dıo kı sana 10 tondan sonra katlama yaparım 20 daıre 200 ton yapar 200 tondan sonra dırekt fatura toptan katlanıyor buda cok sacma belkı ben cok kullanıyorum suyu ya bu ulkede kusura bakmayın ama boyle seyler yapılamaz ıllakı apartmanlarda bı karsı cıkan odemeyen kızmayın ama apartmanda yasamayı bılmeyen kapı onune cop koyan tıpler var..