M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Boşverin yaaa çoğu da baba parası ve arabasıyla hava yapan züppeler ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım ben genel olarak söyledim.Ve bu tipler sadece Bilkent de değil her yerde görülebiliyor,Manisa da da var mesela.Haaa orda daha fazla vardır ayrı konu.Benim akrabam var ordan mezun ama seneler önce.Otopark girişinde '' Kuşlar girmez '' yazıyomuş.Ayrıca anahtar teslim yarışlar falan yaptıklarını duydum.Eee bekara karı boşamak kolay demişler.Kendileri çalışıp kazanıp almış olsalar aynı şeyleri yapabilirler miydi acaba ...neonal' Alıntı:Biraz fazla off-topic olduk gibi olacak ama buna da cevap vereyim. (Okulumu çok seviyorum da) Bu tip yakıştırmalar Türkiye'nin ilk özel üniversitesi olmamızdan kaynaklanıyor. Babasının arabasıyla hava yapan adam yok mu var. Ama her üniversitedeki kadar. Belki biraz daha fazla ama sadece biraz. Lütfen Bilkent hakkında önyargılara kapılmayın. Zaten okula girince de anlaşılıyor.
Ya ayıbediyon şimdi ama ben size haram yiyonuz demedim,neden Bilkent te okuyonuz demedim,siz de o tiplerdensiniz demedim kitorsion' Alıntı:l hocam sen haklısın bi yere kadar doğrusun, da orada helal parayla yaşayanlar da var ahanda neonal ve ben puan yetmedi odtüye napak