Porsche un Yeni Kampanyası !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boşverin yaaa çoğu da baba parası ve arabasıyla hava yapan züppeler ...

Biraz fazla off-topic olduk gibi olacak ama buna da cevap vereyim. (Okulumu çok seviyorum da:)) Bu tip yakıştırmalar Türkiye'nin ilk özel üniversitesi olmamızdan kaynaklanıyor. Babasının arabasıyla hava yapan adam yok mu var. Ama her üniversitedeki kadar. Belki biraz daha fazla ama sadece biraz. Lütfen Bilkent hakkında önyargılara kapılmayın. Zaten okula girince de anlaşılıyor.

ne güzel işte biz avrupa birliğine uyum sağlamaya çalısırken adamlar türkleşmeye basladı:D

neonal' Alıntı:
Biraz fazla off-topic olduk gibi olacak ama buna da cevap vereyim. (Okulumu çok seviyorum da:)) Bu tip yakıştırmalar Türkiye'nin ilk özel üniversitesi olmamızdan kaynaklanıyor. Babasının arabasıyla hava yapan adam yok mu var. Ama her üniversitedeki kadar. Belki biraz daha fazla ama sadece biraz. Lütfen Bilkent hakkında önyargılara kapılmayın. Zaten okula girince de anlaşılıyor.
Arkadaşım ben genel olarak söyledim.Ve bu tipler sadece Bilkent de değil her yerde görülebiliyor,Manisa da da var mesela.Haaa orda daha fazla vardır ayrı konu.Benim akrabam var ordan mezun ama seneler önce.Otopark girişinde '' Kuşlar girmez '' yazıyomuş.Ayrıca anahtar teslim yarışlar falan yaptıklarını duydum.Eee bekara karı boşamak kolay demişler.Kendileri çalışıp kazanıp almış olsalar aynı şeyleri yapabilirler miydi acaba ... :confused: :( :mad:

m delal hocam bu kadar da değil ama.......okula benim gazlı şahinle gelen birsürü arkadaşım var.........lütfen

Ben duyduğumu söylüyorum arkadaşım millet yalan mı söylüyo yani ...

Sen duyduğunu söylüyorsun biz de gördüğümüzü.

l hocam sen haklısın bi yere kadar doğrusun, da orada helal parayla yaşayanlar da var ahanda neonal ve ben puan yetmedi odtüye napak

torsion' Alıntı:
l hocam sen haklısın bi yere kadar doğrusun, da orada helal parayla yaşayanlar da var ahanda neonal ve ben puan yetmedi odtüye napak
Ya ayıbediyon şimdi ama ben size haram yiyonuz demedim,neden Bilkent te okuyonuz demedim,siz de o tiplerdensiniz demedim ki :( Oradakilerin hepsi aynı değil muhakkak.Ya da ben Selçuk mezunuyum,orda hiç mi yoktu sanki öyle tipler,vardı tabiki.Konu yanlış anlaşıldı ...

Geri