Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten öyle bir kötü zamanda, öyle bir kötü yerde ve öyle bir kötü makineyle çektim ki. Daha iyi fotoğraflar da çekeceğim, onları da sahip olduğumuz araçlar topiğine eklerim.
Ynt: Sahip olduğumuz araç bakım ve temizlik ürünleri
Meguiars Ultimate Protectant Kauçuk ve Vinil Koruyucudan kullanmıştım, tek kelime ile mükemmel, sadece torpidoda değil temizlendikten sonra tüm dış tüm plastik aksama uygulanabiliyor.
California Scentsleri nereden temin ediyorsunuz. Ben yurtdışından jasmine ve mango kokusu getirtmiştim, ne yazık ki bitti. Türkiye'de satan yer yok biliyorum. Çok harika kokulardı.
Ayrıca ben de makine almayı düşünüyorum. Siz Dual Action mu Rotary mi alacaksınız? Daha önce bunlardan birini kullandınız mı?
Ynt: Sahip olduğumuz araç bakım ve temizlik ürünleri
-Meguiars Ultimate Protectant Kauçuk ve Vinil Koruyucuyu hem içerde hem dışarda kullanılabiliyor. üstelik suya karşı dayanıklı. 2 hafta 1 aracın dışındaki siyah plastiklere sürüyorum. yeterli oluyor.
- California Scents'i başka bir forumda satan bir arkadaş var. 3 adet aldım. gayet sorunsuz bir alışverişti. ( hatta ben ücreti eft yapmadan üsünler kargoya verildi ) tanesi 13 tl idi.
- Rotary makina kullandım 1 kere. ve rotary almak istiyorum. DA makinalar pahalı. rotary'de 100-150 tl seviyesinde einhell ve attlas diye 2 ürün var. amatörler için gayet yeterli.