Ynt: SATILIK EDITION 4 JANT KAPAK TAKIM 270TL
Öncelikle konu sonuca bağlanmıştır çok şükür, jantları taktım ve çıkanları alıcı arkadaşa teslim ettim. Edition jantlarımda sorun olmadığını biliyordum ama alan arkadaşa karşı mahçup olmamak için lastikçi ustama kontrol ettirdim, hiçbir sorunu yoktu çok şükür paylaştığım resimlerde görünen kapaktaki bir iki çizik dışında. Sportlarda da hiçbir sorun olmadığını söyledi usta, sadece alırken bildiğim çizikler var. Lastikçim Kağıthane'de idi, ve alıcı arkadaşın iş yerine yakındı, işlem bittikten sonra jantları teslim ettim ayrıca arkadaşı foruma davet ettim, çok teşekkür etti birşeyler ikram etmek istedi ama vaktim olmadığı için kalamadım ama arkadaş ısrarcı çıktı bir limonlu soda ile uğurladı sağolsun.

Aslında en az 3 hafta daha jantları değiştirmeyi düşünmüyordum ama arkadaşın aciliyeti vesile oldu, umarım hep böyle düzgün insanlarla karşılaşırız.
Son olarak psikolojikmi bilmiyorum ama jant değişim sonrası kullanış daha konforlu gelmeye başladı

görüntüyü zaten söylemiyorum. greatt Eve geçerken Sonax'ta aracı bir yıkatacağım yıkama sonrası fotoları çeker paylaşırım
GNSpower link' Alıntı:
Vay Özdemirim hayırlı olsun, bugün yeni jantlarını göreceğiz desene. (
Bu arada yaptığın iyiliğin yüzü suyu hürmetine jantlarda bir sorun çıkmayacağına eminim. (
Eyvallah kardeşim, evet bugün yeni jantlarımızla katılacağız buluşmaya

Öok şükür herhangi bir sorun da çıkmadı jantlarda greatt
milannbaross link' Alıntı:
Hayirli olsun hem satis hemde alis

bu arada sport lari kac paraya aldiniz
Teşekkür ederim özelden yazıyorum fiyatı
mucahitduran link' Alıntı:
inşAllah abi... Rahatlıkla tak. Bir kaç paylaşımına baktım "jantta sorun var mı yok mu bilemiyorum" gibi bir düşüncen var gibi. Bence tamamen relax ol

Görünürde bir şey yoksa balans ayarı sonrası rahatlıkla aracının keyfini sürebilirsin
Sağol Mücahit çok şükür bir sorun çıkmadı jantlarda, editionlarıda teslim ettim.