sice bu araba benim arabayi cizmis olabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotograf0102.jpg
dscn2504h.jpg
fotograf0104jd.jpg

Son düzenleme:
fotograf0103.jpg

sonunda yükledim türkiyede boyatmak buraya göre ucuzdur kesin burda sordum 500 euro ile 750 euro arasinda degisiyo kücük cizik icin tanpon komple boyanacak

gel 100 liraya boyatıym ben burda komple tamponu.750 £ ye de arabayı komple boyatırız.

gel 100 liraya boyatıym ben burda komple tamponu.750 £ ye de arabayı komple boyatırız.

Kesinlikle dogru, ben bu cizikleri her sen kaskonun mini onarımından yaptırıyorum, bedelsiz

Öncelikle geçmiş olsun. Resim çektiğiniz yerdeki sarı yol çizgileri görüntüyü etkilemiş. Vetto nun ön tampondaki boyasız gri plastik kısmı sürttüğünü farz edersek, Vettonun tampon seviyesi sürtülen yere göre daha yukarıda gibi.
fotograf0103.jpg

Resimde yuvarlak içine aldığım yerde mavilik olması lazım.
Vettonun tampon biraz kaymış, ama adamından da günahını alamayız :D
En iyi cevabı kendisi verir.

dscn2500mq.jpg

dscn2499f.jpg

500 euro ya tampon mu boyuyorlar. siz gercekten soyuluyorsunuz. benzine pahali demekten vazgectim. burasi gayet iyi. aman aman aman... bizden uzak olsun.

Mehmet abi aslında bişey yok aracında ufak bi pasta cila at geriye nokta kadar boya kalkmış kısımı kalır .. Onun için sıgortayla komple tamponu boyamayla ugrasmana bıle gerek yok bence , emınım yanında durup cok aşırı derecede dikkat edilmesse görüncek birşey değil ama takıntılısın sanırım boya konusunda.

Geri