Şıkırtı Sesleri

kapagın sibobu olur belirli bı basınctan sonra suyu kacırması ıcın. egerkı conta yanıksa kapak saglam olsa dahı su eksıltebilir. ama ilk önce kapagı değişmek gerekir. bazen kapagın uzerındeki sıbopta düşebiliyor

tesekkur ederim astrammm.. peki bu cikan sesler icin bir dusuncen var mi? avans vuruntusu gubu ama avans vuruntusu degil. yuksek viteste cok gaza basarsam cikiyor. dusuk vitesde de az gaza basarsam. yani jipi yaris arabasi gibi kullanmama gerekiyor:) dusuk viteste cok gaza basarak:)

konulan yağın markası ve numarası kaç.bide aracın motor nosu.kaç.konulan yağ 15/40 olması lazım..ayrıca bilyosun benimkisi sadece bi tahmin.aslında sesi duymak lazım...oda zor:Dısınınca geliyo diyosunuz aklıma sedec lifterler geliyo ve yağ geliyo...bi baktırın.ama lifterleri söktürüp baktırmanız zor.iyi bi usta anlar aslında

valla bakmak lazım bu sıkırtı işleriyle çok ugrastım. setapxxx dedıgı gıbı lıfterlerden olabılır. ama özellıkle lıfterler sabahlarıda yapar. çunkı geceden bıraktıgında lıfterler sabaha kadar tekrar boşalır. eger ses sabahları yoksa bence lıfterlerden değil. daha bı kaç sıkırtı sebebi var ancak bunu usta cözecegı ıcın burdan bı duzeltme yapmamız soz konusus değil

evet. ben de iyi bir ustanin bakmasi taraftariyim. Su anda Bodrumdayim. Burda ya da Izmir taraflarinda yetkili ya da ozel bir servis onerebilirmisiniz? Isi bilen birinin bakmasi benim icimi de rahatlatacaktir. Tekrar tesekkur ederim. Saygilar..

ben aydın dayım yolunuz düşerse beklerim.ege opel özel servis..hem tanışmış oluruz hem sese bakarız.bodrum ,yatağan,milas ,muğla buralardan çok müşterim var

bencede yolunuz duserse kesınlıkle setapxxx e ugrayın

tabiiki cok isterim setapxxx.. en yakin zamanda soz veriyorum gelecegim. umarim cumartesileri aciksinizdir:)

pazar ve bayram tatilleri hariç 6/24 acığız:D msn allat var burdan görüşebiliriz

Geri