Suriyelilerden Bıktım Usandım Gerçekten !

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myugurge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok görmemek lazım.Bulgarya da torna tezgahındaki acemi işçiyi öğretmen yapan , üstünede ev veren , Suriyeden de ne var yok gel diye kapılarını açan ama kendi okumuş kalifiye adamlarını da görmeyen bir zihniyet yıllardır var.İnsani olmak gerekir elbet ama dünyanın en gelişmiş zengin ülkeleri bile cebinde paran yoksa seni suç işlemeye riskli birisi olarak görüyor ve ülkesine almıyor.Paran varsa da 7 ceddini araştırıp kafasına eserse gel diyor.Ama biz daha zengin ve gelişmişiz belki de..
 
İnce nağmeler ile dokundurmak lazım böyle arada :)
 
Siz bir de Antakya'yı görün!

Ben artık yalnızca gülüyorum.

Afedersiniz ama bırakın s.çsınlar memleketin içine...

Millet anlarsa böyle anlasın! Anlamazsa da tınnnnn!
 
Antakya'da büyüdüğüm mahallede bir adam evini bir Suriyeliye kiraya veriyor. Suriyeli normal rayiç bedelinin yaklaşık iki katını verince gözü dönüyor tabii amcamın. İlk ay, ikinci ay düzenli olarak parasını alıyor, üçüncü ay oluyor kirayı alamıyor. Dördüncü ay eve gidiyor, sert yapıp kirayı almak için... Evin içinde kamuflajlı, terörist tipli 20-25 kadar Suriyeli... Kirayı mı istese, çıkın gidin mi dese bilemiyor. Kiraya verdiği adamla tartışmaya başlıyorlar, sonuç; adamı bıçaklayıp gönderiyorlar.

1 yıl geçmedi daha üstünden... Gerçi bu tip olaylardan sonra saygıdeğer böyyüklerimiz konuya el atıp bir miktar düzen sağladılar ama yine ÖSO teröristlerinin bir kısmı Antakya'da ikamet etmeye devam ediyor.

Sonuç olarak düşünüyorum, düşünmeyeyim diyorum! MÜS-TE-HAK diyorum!
 
Aynı durum Antepte'de mevcut. Onlar yüzünden ev kiraları arttı,1+1 daireler 350 TL'iken oldu 550 TL. Adamlar 1+1'de 20 kişi yaşıyor,ev sahibine 1 yıllık peşin veriyorlar fakir oldukları falan yok hepsinin cebi para dolu Dodge Challanger'la geziyor adamlar,fakir olanlar Suriye'de ölenler zaten zenginlerin hepsi Güney Doğu'da.
 
Geri
Üst