taş ön camımı çatlattı

ben bi yarın konuşcam kaskoyla zaten.eğer sorun yoksa değiştircem varsa da alternatiflere yönelirim.anadolu sigortadandı sanırım benim kasko.hatta auto king fln da kabul etmeyen bi şirket.yardımlarınız için teşekkrler:)...
Anadolu Sigortanın kaskosu camı ücretsiz değiştirir. Yanlız önemli bir uyarı yapayım; bütün sigorta şirketleri orjinal cam yerine anlaşma yaptıkları cam firmalarının camlarını kullanırlar. Tamir olayı varsa ve camınız orjinalse tamir yolu daha mantıklı. Ben iki sene evvel değiştirdim, yerli camlar daha çabuk deforme oluyor. 8 senelik orjinal cam değiştiğinde şu an 2 senesini dolduran yan sanayi camdan daha iyi durumda idi. (yolda cama gelen taşlar hemen camda iz yapıyor. Yerli camlar nedense çok nazik.)

ben doraglass da degıstırdım uzerınde orjınal kalıte logosu var cokda gusel menmunum

ben doraglass da degıstırdım uzerınde orjınal kalıte logosu var cokda gusel menmunum
Camı değiştirdikten 1 yıl sonra cam işiyle uğraşan eski bir arkadaşımla görüştüm ( adresini kaybetmiştim, uzun yıllar sonra buluştuk ) o da bana doraglass'ı tavsiye etti. Türkiye'nin en iyi yan sanayi camlarını doraglass üretiyormuş. Biraz daha eskisin arkadaşta doraglass ile değiştirmeyi düşünüyorum.

bende de var güccük bi çatlakda böle her ufak çatlayan camı değiştiriyolar mı?

İlk önce tamir isteniyor tabiki oda tamir edilecek boyutlardaysa. Kasko şirketlerinin ilk önerisi bu Tamiri mümkün değilse hasarsızlığı bozmadan anlaşmalı şirketler ile yukarıda sözü edildiği gibi orjinal olmayan logasız camların değişikliğni kabul ediyor. Böyle olunca farkını verip orjinal olanı taktırılabilir.;)

vur patlat yaa:D ne tamir ettircen :D işinmi yok saçmalama:D

Geri