Tır biçiyordu az kalsın...

Arkama kadar yapisan tir ve kamyonlara gicik oluyorum ve sadece fren pedalina dokunup fren lambasinin yanmasini sagliyorum. Ve aynadan tiri izledigimde aramazda en az 50-60 metre fark oluyor :o

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

geçmiş olsun allahtan size bişey olmamış

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

valla en sevdiğim rampalarda alıyorum tırların ifadesini :D
kemikli rampasına çıkarken geredeye doğru bana kıllık yapan adamın vay haline onu durma noktasına getiririm debelensin dursun arkada :D

adam sağ orta ve ortanın solunda 40 la gidiyorsa herşeyi yaparım :D
sollama onlarında hakkı sollar geçer sağ şeridine :D belki bedeni kamyon ama ruhu ferrari :p

İzan, muvazene olmadıktan sonra ne desek beyhude...

kaza için geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim.

Kamyon ve tırların dilovası gibi yoğun yollarda 2 şerit ihlal etmesine ben de karşıyım. en sağdaki 20 km ile giderken diğeri 30 ile gidiyo ve sollamaya kalkıyo trafiği mahvediyolar. Şehir içinde de en çok harfiyat taşıma dorseli tırlar tehlikeliler. onlar diğerlerine göre daha hızlı gidiyorlar.

kaza için geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim.

Kamyon ve tırların dilovası gibi yoğun yollarda 2 şerit ihlal etmesine ben de karşıyım. en sağdaki 20 km ile giderken diğeri 30 ile gidiyo ve sollamaya kalkıyo trafiği mahvediyolar. Şehir içinde de en çok harfiyat taşıma dorseli tırlar tehlikeliler. onlar diğerlerine göre daha hızlı gidiyorlar.

Ben Muallimkoy de kilic nakliyat ve destas firmasinin tirlari ile zincirleme kaza gecirmistim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

geçen ay karabüke gidiyorum soldan yapıştırdım hız sınırı falan kalmadı izmite geldim tırın biri ortadan sola kafayı çıkarttı sellektörü görünce benden orta şeride düştü tekrar . yanına geldim şerefsizin evladı beni sıkıştırmaya çalışıyor önüne geçtim 1 1.5 araba boyu vardı aramızda frene bir dokundum aklı gitti :D altımda corolla tarzı bir araba olsaydı daha değişik fantezilerde uygulardım ama adamlar kasap yapacak birşey yok. Caner sen üstüne alınma :D :D

Allah beterinden korusun, büyük geçmiş olsun...

ya şakayla karışık konuşuyoruz ama Allah herkesi korusun trafikte çok çok dikkat edin...hoşgörülü olun,savın başınızdan gitsin,bazen empati yapmaya çalışın düşünün onun açısındanda dalgınmı,hastasımı var.vs.vs.''kasti yapılanlarda karar sizin)) ama bazen hatalıda olsa karşınızdaki onu korumakta size düşüyor....arabada bebek var yazar talii yoldan otobana bakmadan atlar....??? noldu ? bide sen suçlu oldun nası geliyosun diye..

hernekadar zurna zırt desede idare etmekte herkes için fayda var..Can değerlidir..

Geri